Aké boli vaše pocity počas prvej jazdy v autoškole a po nej ?
Tákže , keďže som dnes mala prvú jazdu , tak by ma zaujímalo , aké boli vaše pocity počas prvej jazdy a po nej . ( Poprípade tí , čo mali zlé pocity, či sa to počas ďalšej jazdy /ďalších jázd nejak zmenilo a čo bol pre vás najväčší problém . )
aha a áno, postupne sa to zmenilo.. a najväčší problém bol inštruktor, lebo sa viac bál o auto ako o tom, že nám sa niečo stane, tak mi furt stláčal pedále..
aale tak, vodičák mám tri roky, ale jazdím veeeľmi málo
po prvej uzasne ..po druhej co uz bolo v meste v hustej premavke som myslela ze sa nikdy nenaucim soferovat ze je to strase tazkee .. a teraz ked uz mam vodicak tak to je v pohode
hrôza. keď som vystupovala z auta, povedala som si, že viac doňho už nechcem sadnúť. ale to bolo preto, že som išla hneď do premávky a vedela som sa akurát tak pohnúť.potom už bolo len lepšie
super, pohla som sa asi o 25 metrov lebo retard mi polhodinu vysvetloval na co sluzia pedale, smerovky, volant, spatne zrkadla a podobne a potom ma nechal zo 5 krat rozbehnut sa a zastavit
a prvykrat na cestach to bolo v pohode, on mi hovoril co mam robit pred kazdym ukonom cize tazke to nebolo
Pred som sa tesila na jazdu, pocas som sa tesila, ze soferujem a po som sa tesila na dalsiu jazdu. vedela som ako tak soferovat uz predtym, tak asi preto.
A teraz sa stale tesim z kazdej jazdy, aj ked jazdim denne, az na obcasne prestavky, kedy nemam auto.
po ... ten kkt je asi úchyl ... aj bol a preto nemám vodičák ... fuj , ešte aj teraz mi je z neho zle :/ , mali by ho stíhať, lebo to tiež je odkuuur, že mamine kolegyne k nemu chodia už cez tri roky a on ich len ojebáva a odďaľuje skúšky, aspoň, že mne vrátil love .. idiot, nebolo mu všetko jedno
škoda no, rok zabitého času , ale najazdila som toho dosť
Super. Šok nestihol nastať, lebo inštruktor prišiel a oznámil mi ako hotovú vec, že hneď si dáme úvodnú hodinu a potom sa odveziem domov. Tak som najprv musela dávať pozor na teóriu a potom sa odviezla normálne domov, ale až potom si uvedomila, že som vlastne prešla prvých pár súvislých km po asfaltovej ceste bez nejakých obštrukcií . Asi mi to ostalo. Stále jazdím dosť v pohode a šoférovanie mám za brutal relax.
ja som milovala mojho instruktora.. uplne fajne jazdy, vzdy som sa tesila, kecali sme celu cestu a hrozne vela sme sa smiali karol 4ever a este k tomu vodicak na prvykrat
bol som spoteny jak pes lebo som si spravil par kolecok a povedal mi ze cestou naspat uz idem sam v premavke ale mal som dobreho instruktora takze som bol spokojny
prvá jazda bola úžasná a skvelá, myslela som si, že mám talent, dokonca som bola aj pochválená a tešila som sa.... na tých ďalších som zistila pravý opak a už to šlo len dolu vodou...
po prvej jazde asi ako kazdy- ze boze to je tazke to sa nikdy nenaucim ale instruktor ma pochvalil ze na to ze idem prvykrat a na to ze som zena mi to islo super
Dosť na hovno poćas prvej jazdy, lebo som musel zaskakovať za kkta ktorý si zmyslel, že npojde v prom snehu na jazdu a radšej si pospí, takze necakane som siel na siestu ako chuj na neupravenu cestu a skoro ma rozjebalo od nervov, lebo ani instruktor akosi nechapal ze je to moja prva jazda vobec na aute... blah!!!
prvá jazda bola v pohode...ale čim dalej tym horšie to bolo...som aj ľutovala že načo som tam išla....ale nakoniec som spravila (aj ked na druhýkrát ...a teraz jazdím ako raketa
prve tri jazdy, co mali byt na cvicisku neboli nikdy a hned na prvej jazde som musela ist od pristavneho do race.. ani neviem ako som tam prisla takze som bola trocha vyklepana ale potom ma strasne bavilo jazdit.. a ked som dostala vodicak chybal mi strasne instruktor v aute, nemala som s kym kecat
na mojej prvej jazde som sa cítila ako čáva, lebo som sa vedela pohnúť bez toho aby mi to skapalo.. a najväčší problém mám s preraďovaním - keď dlho nešoférujem tak sa musím pozrieť či som dobre trafila veľká nevýhoda pri jazde v noci...
Tak ja som sa na prvej jazde iba rozbiehala, cize nic super sa nestalo. Ale na druhej sme uz isli normalne na cestu a to bolo ze:"pod tuto sa 5x rozbehnes a zastanes" tak som sa 4x rozbehla, zastavila a ked som sa isla 5ty raz, tak zrazu ze:"no chod do lava!" a ja ze COOOOOO, to akoze uz normalne na cestu? tak som uplne taka vylakana bola. a celkom fajn to bolo, len viem, ze som potom mala dost dlho traumu z kruhacov a z rozbiehania sa, lebo som si nevedela zvyknut na spojku.
prečo práve prvá??...asi tak prvých 5...po ceste som robila slalom, vkuse zdochlo,nevedla som rozlíšiť pravú a ľavú stranu lebo on vkuse hučal: "Majka, nejeduj ma!!"...ale potom nakoniec v pohode až na tú vypálenú spojku deń pred skúškou ked som štartovala ručnou brzdou..a teraz jazdím ale že seriózne
@magorka aj ty? Ja som myslela že som z báb asi jediná, lebo všetky z kurzu, v ktorom som bola ja sa furt trepali ledva 40
A k téme - prvá jazda bola super. V našej autoškole boli dvaja inštruktori, a na prvú jazdu som schytala toho lepšieho Na svojej prvej jazde som za "zamilovala" do VW golf, päťkový, čierny a chcem ho! Dodnes!
Išli sme z Dúbravky, cez devínsku na devín a cez karlovku späť do dúbravky. Bola som uvoľnená, lebo inštruktor si zapojil MP3 do rádia a púšťal tam pesničky ako U2 a podobne, čo ja môžem, takže sa so mnou bavil asi štýlom: "Ja som bol v roku XY na ich koncerte tam a tam - pozor, dávame prednosť sprava - a to bolo úplne super! Bono robil toto a toto - pribrzdi - ...atď" Takže úplne super Ani raz mi to neskapalo.
Ďalšie hodiny už boli horšie, tento super inštruktor asi iba zaskakoval za toho nášho a ten bol už dosť prísny Dosť často na mňa kričal, bol to nervák, zopárkrát som sa s ním aj pohádala....vtedy som v podstate začala príležitostne fajčiť. Väčšinou len po jazdách, lebo som mala z každej jednej nervy. Takže asi tak :/
Ale posledné 3-4 jazdy boli už super. Nakoniec ma naučil jazdiť dosť dobre, len to bolo peklo sa k tomu dopraccovať s ním :/
no tak po jazde som bol rád, že auto bolo celé, ale jedine ked som sa cítil "divne" bolo ked som jel najvyššou dovolenou rýchlosťou a predbiehal ma kamión
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
aale tak, vodičák mám tri roky, ale jazdím veeeľmi málo
sama mam horsi pocit
Druhá nebola už taká dobrá, ale dalo sa prežiť
a prvykrat na cestach to bolo v pohode, on mi hovoril co mam robit pred kazdym ukonom cize tazke to nebolo
A teraz sa stale tesim z kazdej jazdy, aj ked jazdim denne, az na obcasne prestavky, kedy nemam auto.
počas ... úžasne mi to šlo
po ... ten kkt je asi úchyl ... aj bol a preto nemám vodičák ... fuj , ešte aj teraz mi je z neho zle :/ , mali by ho stíhať, lebo to tiež je odkuuur, že mamine kolegyne k nemu chodia už cez tri roky a on ich len ojebáva a odďaľuje skúšky, aspoň, že mne vrátil love .. idiot, nebolo mu všetko jedno
škoda no, rok zabitého času , ale najazdila som toho dosť
a ostatne jazdy tiez v pohode, sice niekedy boli medzi mnou a instruktorom iste nezhody, ale sme si to vydiskutovali
a po nej som bol nasraty este viac
- radost
- radost
- JA SOM KONECNE SOFEROVAL !
ale teraz som dosoferoval.. a co ti povim..
endorfiny.
A k téme - prvá jazda bola super. V našej autoškole boli dvaja inštruktori, a na prvú jazdu som schytala toho lepšieho Na svojej prvej jazde som za "zamilovala" do VW golf, päťkový, čierny a chcem ho! Dodnes!
Išli sme z Dúbravky, cez devínsku na devín a cez karlovku späť do dúbravky. Bola som uvoľnená, lebo inštruktor si zapojil MP3 do rádia a púšťal tam pesničky ako U2 a podobne, čo ja môžem, takže sa so mnou bavil asi štýlom: "Ja som bol v roku XY na ich koncerte tam a tam - pozor, dávame prednosť sprava - a to bolo úplne super! Bono robil toto a toto - pribrzdi - ...atď" Takže úplne super Ani raz mi to neskapalo.
Ďalšie hodiny už boli horšie, tento super inštruktor asi iba zaskakoval za toho nášho a ten bol už dosť prísny Dosť často na mňa kričal, bol to nervák, zopárkrát som sa s ním aj pohádala....vtedy som v podstate začala príležitostne fajčiť. Väčšinou len po jazdách, lebo som mala z každej jednej nervy. Takže asi tak :/
Ale posledné 3-4 jazdy boli už super. Nakoniec ma naučil jazdiť dosť dobre, len to bolo peklo sa k tomu dopraccovať s ním :/
Ale tu rozklepanu Fabiu s 300 000 km uz tak nie.....
No a mal som aj trochu slahnutu instruktorku....ale chvalabohu sa striedala s kolegom, 60 rocnym hipíkom v kozenej bunde...k tomu asi niet co dodat .
» www.birdz.sk/webka/501/blog/...