škoda felicia LX 1.3 mpi totálny holoriť ... nestálo ma nič (iba prachy na údržbu), pretože ho nikto nechcel kúpiť...vlastne ani ja som ho nechcel mal som 22 rokov a auto používam doteraz...
Rata sa aj sluzobne? Teda prve na ktorom som jadzil bol VW Touareg 3.0TDi co bolo defakto sluzobne auto. Popri tom som prestriedal dalsie nejake somariny ako Audi A6 a pod. ..
Prve bolo peugeot 206, dostala som ho asi 2 mes pred 18kou a bolo to najhorsie auto na svete jedine super na nom bolo, ze malo zralo.. ale tak na prvy rok, dva pre este neskuseneho sofera na obuchanie stacilo
Ja som sa skôr hral s bábikami... teda možno som chcel, ale si to nepamätám. Ale určite by som ju bol chcel rozobrať, aby som zistil, ako funguje. Všetko som rozoberal, aby som zistil, ako to vlastne funguje. Tak som permanentne nemal žiadnu funkčnú hračku, lebo málokedy som to vedel dať naspäť. Stále sa mi zdalo, že jednotlivé časti majú oveľa zaujímavejšie využitie. Ja som vlastne rozobral čokolvek všetko aj bez šrobováka. Stačili mi na to nechty.
Toyota Land Cruiser KZJ 70 VX 1996 ... mam ho už 6 rokov, dovezené z DE .. je to len sezonne auto, cez zimu stojí v garáži, kedže máme 4 autá tak svoje auto nepotrebujem ... cena xxxx€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Prve vlastne bol Renault Laguna 2
Najprv Opel vauxhall
A tak bmw 520i
Neviem, koľko stálo, mala som tak tri roky
A neskôr si ho brat privlastnil :-
Najbližšie chcem bratrancovu Nissan Pathfinder ...
prvé bolo Š 110 L a dostal som ho od otca
4000 €
19
Benz S 320L 230HP 3.2L Mesto 20L!!!
Teraz e46 2.0 v nafte s tromi náhradnymi VP44. Najlepšie auto iné nechcem.
2. keď si otec kúpil nové, tak toto prešlo nejak automaticky na mňa
3. 19r krátko po vodičáku
prvá a posledná jazdenka