asi pred 2 rokmi, mame som povedala že idem na kúpalisko do PD a že ideme aj s kamoškinou mamou (lebo inak by ma nepustila). a šli sme do partizánskeho s takými chalanmi, samozrejme mi na to prišla a od vtedy neklamem. neviem klamať, nikdy
na mamkinu otázku "a ty už máš chlapca?" odpoveďou "nie, čosííí.. ja? žiadneho nepotrebujem." no jasné, že nás potom spolu stretla ako si vykračujeme ruka v ruke
Ja som klamala našich v jednom kuse a to asi aj viacerý že " spím u kamošky" alebo mamu že nemám chalana ... a tak ale asi najviac ma zamrzelo ked som sestre pokazila topánky a to mrzí doteraz .. bo ja som kazisvet a ona si kúpila na podpatku topánky a tak staršne pekné, že som si ich musela vyskúšat a samozrejme že ked som si jednu vyzúvala odpadol z nej gombík a tích tam bolo len pár a to bolo vlastne najkrajšie na celej topánke :/ a ona ich nemala ani raz na sebe a tak nejak som to zakkamuflovala.. za niekolko dní ked si ich obúvala tak bola nahnevaná a smutná že prečo tam ten gomík neni a ja som sa len tak smutne pozrela že ja neviem ... a išla preč.. -nezájem- ...Doteraz ma to tak strašne sere....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a na ostatné nepamätám
alebo "Dobre", na otázku "Ako bolo v škole?"
a "nikdy by som ťa nepod*ebala"
A potom také to klamanie samej seba. Pre lepší pocit...