No ale ako neviem či sa to ráta, keď som bola bábo mama mala psa - pudel a volal sa Aris. A keď som bola dvojročná vraj som mu strašne robila zle, až tak, že bol z toho úplne v strese chudáčik a mama ho radšej darovala nejakej inej rodine. Ja si z toho moc nepamätám, ale mi je to sakra ľúto. A vraj nič nepomáhalo, napomenutia, čapanec po zadku. Ja som proste ho strašne silno ťahala za chvost a rehotala sa keď sa schovával predomnou. Som bola evil dieťa Potom sme mali tie rybičky, keď som mala 6 rokov a som dokázala pred akvárkom sedieť hodiny a úplne ma to upokojovalo a milovala som to.
ako maličká som mala rybičky, ale bola to skôr ockova záľuba ja som ich len lovila moje ozaj moje zvieratko bol pes .. ten však išiel z domu, lebo to bolo len dočasne .. zverili sme ho do starostlivých rúk, lebo boxer v byte, to nejde .. ale dohliadali sme ... či je o neho postarané, lebo sme ho dva roky piplali odovzdali sme krásneho obrovského pána psa, ktorého majitelia zapísali do plemennej knihy a chodili s ním na výstavy ... ja som dospela a vzala som si ako 19ročná psíka z útulku mám ho doteraz a je to najlepšie zvíííře na svete
Moje bolo úžasné..... Mala som psa ktorý sa narodil asi keď som mala dva roky a ako jediný prežil z troch štencov.... Stále sme boli spolu umrel mi pred 4 rokmi a to bol najťašší deň v mojom živote ešte do dnes na to tažko vspomínám.....
Morske prasiatko...volal sa Azrael a bola s nim neskutocna sranda,castokrat som ho pustala behat po byte a vymyslala mu kadejake labyrinty..len to nasledne odpratovanie hovien bola uz mensia haluz
pes, ktorého mám dodnes, najprv mi ho nechceli dovoliť kvôli maminej traume ale naštastie dovolili a neviem si predstaviť, že budem niekedy bez neho. :/
este sa rychlo zapojim mala som najlepsiu macku na svete, ktora neskor vzdy v piatok o 19:10 cakala na stlpe kym pridem z autobusu a odtial mi skocila do ruk a ked som v nedelu odchadzala tak za mnou utekala az po dvere autobusu a v tom istom case aj psa, ktoreho otec nasiel v hroznom stave a dali ho tak doporiadku, ze z neho bol ten najvdacnejsi najlaskavejsi tvor na svete
12 rybičiek, navzájom sa požrali, potom sme mali 12 anduliek tie uleteli alebo zomreli od žiaľu nad tými čo uleteli ... (nie, nie som tyran zvierat, mali sa vždy u nás dobre, ale tie svine vykopli krmítko a ušli) potom sme mali haukáča, toho sme dali babke, teraz máme haukaňu už 5 rokov a kocúra Fedora, ktorý spáva v aute na motore (neviem kade tam lozí)
kríženec jazvečíka u babky na dvore, neskutočne sme sa mali radi potom doma to boli korytnačky a momentálne máme s frajerom plaziu háveď pytóna a varana stepného
tiez rybicky co sa vrazdili,bolo to napinave, kto bude dalsi? videla som nejaky film v ktorom postupne pomrleli vsetci detektivkovia,sli na cvicebny tyzden,s rybami to bolo podobne vtedy,pre mna
Mali sme fenku Enu, orieska co vyzerala ako liska, ale bola stara a chora a nasi mi ju nedovolili hladkat ale prve take "moje" bolo jedno z jej steniatok, jedno zo siestich z vrhu som si strasne oblubila, bolo cierne s bielou hviezdou na cele a volala som ho Viki a lubila som ho aj on mna, vsade za mnou chodil, a nasi vsetky ostatne darovali, ale tohto som si chcela nechat, no a raz ked som prisla zo skoly (prvacka som bola), Viki tam nebol. Starky ho daroval nejakym deckam, bola som z toho uplne v pici, vtedy som si hovorila ze so starkym uz nikdy neprehovorim za to a este strasne dlho som za nim smutila, vsade som ho kreslila a pisala jeho meno a tak.. A raz som potom stretla tie decka, mali ho na rukach, sla som ho pohladkat a on ma spoznal a knucal a pytal sa za mnou, chcel sa im vytrhnut z ruk, a oni si ho proste odniesli
toz moja prva laska nestastna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Bolo to fascinujuce sa na ne pozerat, odvtedy mam sklony ku kanibalizmu
toz moja prva laska nestastna