ja som mala najlepšiu teraz cez víkend, keď som mala 20€ za dve hodiny umývania nábytku, ešte mi aj najesť a napiť dali, pokecali sme ale to sa už nezopakuje asi. a o index nosluš už ani nezakopnem.
@amikadze ja som sa minuly tyzden zaregistroval do index nosluz, mal som ist cez vikend na brigadu no nesiel som...vlastne len kvoli nej som sa tam bol registrovat...
no, poviem ti nejaké moje skúsenosti. raz som išla pracovať na inventúru, brigáda bola od siedmej do desiatej (večer). keď som sa o desiatej zdvihla že idem domov, povedali mi, že ma z toho carrefouru nepustia, lebo sú zatvorené brány a že musím pracovať až do rána napriek tomu, že v agentúre to niekto pokašľal a povedal mi že tam budem len do desiatej. v iný deň som išla pracovať do hotela, nič mi k tomu nepovedali a keď som prišla, zistila som že som si mala priniesť prezúvky. inokedy mi zasa po telefóne povedali, že ak tú brigádu chcem, mám ešte dnes prísť. ja som išla ešte v ten deň 60 km do BA len preto aby som zistila, že pre technickú závadu majú zatvorené.
Rôzne, napr. výroba v Rajo, oslovovanie ľudí na ulici, telefonický prieskum trhu a verejnej mienky, výpomoc na rôznych akciách(napr. ako maskot), pokladník, dokladanie tovaru, inventúra, triedenie balíkov v DPD, pomocné práce(napr. na stavbe), atď... veľa toho je, už si na všetko nespomínam
Najlepšia bola asi keď sme z jednej predajne vína nosili fľaše do auta, trvalo to asi pol hodinu a zarobili sme 15e
Väčšina brigád bola cez agentúry, hlavne Index NoSluš...
@amikadze aha..dost nahovno...ja som mal ist na inventuru do kauflandu, spolubyvajuci aj bol a vravel, ze vpohode, nikto ich nekontroloval, mohli pocitat pomaly, ako chceli. a ze este dostali rozky a nejaku pomazanku od nich...
tak neviem, asi tam nabuduce aj ja pojdem, ale ked od tolkych ludi som uz pocul ze index je zly, tak ja neviem
@19@20 Index NoSluš nieje až taký zlý, brigádoval som cez túto agentúru veľmi veľa krát a pozitívne skúsenosti prevládajú nad negatívnymi. Negatívnych skúseností bolo len zopár(napr. sľúbili odvoz zo Stupavy do BA a autobus pre nás neprišiel, robil som inú prácu, než ako sme sa dohodli - ale nemusel som, mohol som odísť... a na jednej brigáde, ktorá mala len variabilnú mzdu som robil asi 4 hodiny niečo, čo som nemal zaplatené)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
A moja naj bola asi 50€ za 6 hodín skladania plaviek
ale už mu aj píšem, že máme ďalšiu
ja som mala najlepšiu teraz cez víkend, keď som mala 20€ za dve hodiny umývania nábytku, ešte mi aj najesť a napiť dali, pokecali sme ale to sa už nezopakuje asi. a o index nosluš už ani nezakopnem.
su zli? alebo preco o nich nezakopnes?
no, poviem ti nejaké moje skúsenosti. raz som išla pracovať na inventúru, brigáda bola od siedmej do desiatej (večer). keď som sa o desiatej zdvihla že idem domov, povedali mi, že ma z toho carrefouru nepustia, lebo sú zatvorené brány a že musím pracovať až do rána napriek tomu, že v agentúre to niekto pokašľal a povedal mi že tam budem len do desiatej. v iný deň som išla pracovať do hotela, nič mi k tomu nepovedali a keď som prišla, zistila som že som si mala priniesť prezúvky. inokedy mi zasa po telefóne povedali, že ak tú brigádu chcem, mám ešte dnes prísť. ja som išla ešte v ten deň 60 km do BA len preto aby som zistila, že pre technickú závadu majú zatvorené.
Najlepšia bola asi keď sme z jednej predajne vína nosili fľaše do auta, trvalo to asi pol hodinu a zarobili sme 15e
Väčšina brigád bola cez agentúry, hlavne Index NoSluš...
tak neviem, asi tam nabuduce aj ja pojdem, ale ked od tolkych ludi som uz pocul ze index je zly, tak ja neviem
to hovorím o pobočke BA 1, ale akože niektoré brigády boli aj fajn, zasa nehovorím že pokazia všetko. len majú totálne neschopné zamestnankyne.