Lobujem za neprítomnosť stromčeka, prekáža mi to pri maniakálnom krúžení po miestnosti.
V priebehu budúceho týždňa mi hopefully dôjdu objednané knihy, dostanem obálky od fotrovcov a nejakú chlpatú ružovú pičovinu/kocku mydla/plniace pero od krstných.
Od stredy do Silvestra budem hibernovať, potom budem čučať na filmy a čítať až do vykrvácania z očnej jamky.
@aguri500 pretože v našej rodine nikdy nie je veselo a šťastne a ani na Vianoce.. a bez stromčeka? Pretože ho mama chcela spraviť dnes, najprv neviem prečo nerobila a potom sa nahnevala, že celý týždeň bude dlho v robote, tak že nebudeme mať stromček a ja som jej povedala, že načo keď aj tak si tu len nadávame a neznášame sa.. ta sa vyškierala a odišla.. hm
ono je vam dufam jasne ze vsetkych ludi co budu mat tolko volneho casu ze nebudu vediet co s nim a budu lezat pred compom a pred telkou cely cas by som poslal na par dni do pracovneho tabora
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
V priebehu budúceho týždňa mi hopefully dôjdu objednané knihy, dostanem obálky od fotrovcov a nejakú chlpatú ružovú pičovinu/kocku mydla/plniace pero od krstných.
Od stredy do Silvestra budem hibernovať, potom budem čučať na filmy a čítať až do vykrvácania z očnej jamky.