matika a anglina 2 ostatné 1 som spoko... vzhľadom k tomu že som viac na praxiach ako v škole a ešte k tomu tento rok samé skúšky, myslím že som to dala ako pán
lol jaky jednotkari ja ani neviem ako som mala len štyri 3ky proste keď to máš človek ešte vaic na saláme ako zvyčajne tak mu učitelia začnú len tka z čista jasna dávať dobré známky
tri dvojky . Vždy som mal samé jednotky !!! A teraz zrazu tri dvojky, ale 28. augusta mám komisionálne skúšky, pretože to nehodlám nechať tak . Pekne budem pokračovať so samými jednotkami.
@veroniques Neboj sa, tiež na mňa riaditeľka kukala jak na debila, keď som jej dával žiadosť, že "Vážne, kvôli pár dvojkám musím zvolávať celú predmetovú komisiu ?" Akokeby som jej zničil život .
Nie, iba z ekonomiky a manažmentu, iba z dvoch sa veru môže . Ale tá 2ka zo slovenčiny ma fakt serie, lebo viem, že ju mám preto, že profesorka nás nemá rada. Myslím, že som jediný z triedy, ktorý má dvojku. Nikto nemá jednotku a všetci majú trojky, štvorky.
keďže som po prijímačkách na strednú tak som 2. polrok popravde flákala čiže som sa trošku zhoršila o pár dvoják ...skôr som sa spoliehala na ťaháky ...čiže také veci ako anglina, chemia, biola atď 1 a samozrejme matika 2 ...zhoršila som sa tuším že o slovinu, deják a neminu zvyšok 1 ...celkom okey
a ja nerozumeim ako môže mať každý samé jednotky však na našej škole je to umenie ... z nemčiny mám samé jednotky a už som skoro dostal trojku na vysvečku, kebyže nejdem ešte raz odpovedať (ach)
@david95 to vieš, prirodzená inteligencia sa nezaprie hoci mám pocit, že tento rok to až také zaslúžené nebolo, moc som sa k tomu nesnažila, nejak to samé prišlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
anglický jazyk - 1
nemecký jazyk - 1
matematika - 1
dejepis - 1
biologia - 2 (sere ma to najviac na svete)
pedagogika - 1
psychologia - 1
dramatika - 1
výtvarná - 1
hudobná - 1
telesná - 1
ale.. bóha, skoro každy 1tky ?
Ale sere to, keď sa pozriem na tie známky.
A ideš robiť zo všetkých troch? ..nemôže sa maximálne z dvoch?
Držím palce inak
Nie, iba z ekonomiky a manažmentu, iba z dvoch sa veru môže . Ale tá 2ka zo slovenčiny ma fakt serie, lebo viem, že ju mám preto, že profesorka nás nemá rada. Myslím, že som jediný z triedy, ktorý má dvojku. Nikto nemá jednotku a všetci majú trojky, štvorky.
a ja nerozumeim ako môže mať každý samé jednotky však na našej škole je to umenie ... z nemčiny mám samé jednotky a už som skoro dostal trojku na vysvečku, kebyže nejdem ešte raz odpovedať (ach)
som rada, že nemám žiadnu štvorku
zo správania,z výchovy umením a z telestnej mám 1
zbytok vedieť nechcem
ale som rada,že nebudem doma keď dostanem vysvečko
Mali byť samé, ale nevydalo