Ja keďže mám stále hlavu kdesi v oblakoch a nevšímam si vôbec okolie, tak sa mi to nestáva. Ale videla som trebárs Nelu Pociskovu s Ďurovčíkom v kine v nákupnom centre v BA alebo takého youtubera Edyna (černocha), čo so mnou cestoval nočným busom z Prahy do BA
Jaj a uz viem este! Stretli sme Stana Radica a Ivetu Radicovu na plazi na Cypre - asi 2 lehatka nalavo od nas! A keďže Stano Radič bol otcov priateľ, tak sme sa zoznámili a tak, strávili spolu nejaký cas... Otec si aj pokecal asi hodinu s Ivetou pred lehatkom, kde som ja ležala
Tak na všetkých si asi nespomeniem, no napadajú ma poslední dvaja - Miko Hladký s nejakou neznámou vysokou mladou ženou pri jednej obľúbenej nitrianskej kaviarničke a naposledy Martina Bagára "hospodára z Farmy" s ktorým som ale aj pokecal trochu.
Mikuláša Dzurindu, prechádzal po Palisádoch.
V reštaurácii Zuzu Mauréry s Kemkom. A v reštikách inak celkom bežne aj Bena Cristovaa, Dewii a Nikoletu Kováčovú, ak sa to počíta
Jo, a Zuzu Fialovú k nám raz poslali do školy suplovať zemepis kvôli nejakej relácii
Podával som si ako dieťa ruku s Dzurindom a Miklošom a raz som náhodne stretol Gašparoviča. Potom podával som ruku svätému otcovi a keď si otázku tohto fóra tak premietam v hlave, ja som vlastne stretol dosť "celebrít" a nechce sa mi ich ani ďalej vypísať.
veľa, keďže robím (keď neni pandemia) v gastre, ale ja ani neviem kto sa ako volá iba ich poznám z telky, väčšinou herci, a zase myslím že som stretla veľa iných ale keď ja ani nikoho nepoznám napr. Weißt futbalistu som si googlila pred tým, ako mal k nám prísť
ja neviem, zrejme aj keby niekto slavny isiel okolo, tak si ho nevsimnem
naposledy co si pamatam ale isiel okolo Jožo Pročko, prechadzal v tme v parku, a ja som ho ofc nevidela, ale kamoska ho zastavila, tak sme sa s nim zoznamili (vlastne ani nechapem naco), a pochvalil mi vonavku, co bolo mile
uff dost, vasaryove obe, cifrovu v klube, rosenberga tiez, miro jaros, martina sindlerova, adela, potom ta jedna herecka taka mladsia nevem jak sa vola. lasicu, kalinaka, andrej danko - jak taky kokot stal v parciku na safku a siel som oproti nemu a podaroval som mu usmev a ja nevem secko mozne som uz videl aj nevidel aj bozkaval aj fajal a kdovi co jeste
Tomáša Mosného som stretla asi dva dni po tom ako som bola na jeho divadelnej hre, aj keď on je skôr známy z dabingu. To bol fakt super zážitok. Ale ja slovenských osobností poznám málo, okrem tých notoricky známych.
No nebolo to uplne nahodne, ale Misa Kascaka, co ma viezol domov lebo mi nesiel bus,a on bol na vine ale to som nevedela ze je znamy a kto to vlastne je... az kolegyna mi hovorila na druhy den tak som si ho guglila.. . A este velmi davno toho moderatora Kakaa, na Cervenom kameni bol s rodinou na vylete.. a Pomajba v Senci v aquaparku tiez s rodinou..
Vzhľadom na to, že som sa istú dobu pracovne pohyboval v oblasti kultúry, tak nenáhodne som tých slovenských postretal celkom dosť a s niektorými z nich som mal možnosť sa aj zoznámiť a bližšie spoznať.
Náhodne som stretol niekoľkokrát Handzuša aj Hamšíka v BB v meste, Joža Kubániho aj v Nízkych aj Vysokých Tatrách, viacero známych tvárí som registroval aj vBS, ale už si ani nepamätám koho všetkého, bolo to ťažké leto A raz sa mi zazdalo, že som na Stanstede zahliadol Bjork, ale to si dodnes nie som istý.
njavacsia celebrita co som stretla a videla nazivo, je samozrejme Keira Knightley...v Londyne na Brick Lane..
ked som robila casnicku v BA v jednej prominentnej restike, som stretavala hercov kazdy piatok a su to hovada. skoro vsetci.
Sedel som na lavičke v Jame, bolo mi trochu zle a zjavil sa mi Robert Fico s činkami, a potom o 2 minúty sa mi zjavil Robert Fico s činkami znova, a potom ešte tretí krát.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Martin Harich - v Poprade bol na káve
Majself - točil klip v mojom meste
V reštaurácii Zuzu Mauréry s Kemkom. A v reštikách inak celkom bežne aj Bena Cristovaa, Dewii a Nikoletu Kováčovú, ak sa to počíta
Jo, a Zuzu Fialovú k nám raz poslali do školy suplovať zemepis kvôli nejakej relácii
naposledy co si pamatam ale isiel okolo Jožo Pročko, prechadzal v tme v parku, a ja som ho ofc nevidela, ale kamoska ho zastavila, tak sme sa s nim zoznamili (vlastne ani nechapem naco), a pochvalil mi vonavku, co bolo mile
Náhodne som stretol niekoľkokrát Handzuša aj Hamšíka v BB v meste, Joža Kubániho aj v Nízkych aj Vysokých Tatrách, viacero známych tvárí som registroval aj vBS, ale už si ani nepamätám koho všetkého, bolo to ťažké leto A raz sa mi zazdalo, že som na Stanstede zahliadol Bjork, ale to si dodnes nie som istý.
...a ešte súdruha Hranola na letisku v BA
.jpg
.jpeg
.png
.gif
ked som robila casnicku v BA v jednej prominentnej restike, som stretavala hercov kazdy piatok a su to hovada. skoro vsetci.
(Keira v nemom úžase)
pred rokom Matoviča v centre BA ako natáčali video k voľbám