@1 och to je strasne predychal si to ?? kks to uz je chore jak tu si ludia potrpia na pravopis ty wole...pritom vam niektorym nedopina ze niekto clovek napise naschval tie Y/I
Po velmi dlhom, intenzivnom vyskume, niekolkych jointoch a chybnom nazore ze paprikove su najlepsie, som dospel k zaveru ze slane chipsy su najsamlepsie. Je to tak.
mám rada ten konkrétny typ, drapľavé chips paradajka a feferónky, vždy mi e po nich trochu zle, ale je mi to jedno, keďže v takých veciach som prvotriedny idiot a všetko dokopy... a raz na to doplatím, a predsa sa nestarám, lebo znovu, som prvotriedny idiot a ako správny prvotriedny idiot sa na tie chips už dosť teším... a ešte mám rada kečupové bombérs, nimi sa ožieram furt v magyarsku a tu v itálii je strašne známa značka "san carlo", celkom sa dá, kvalitné sú, len nedostať všetky druhy, tak divne to tu je s chipsami... asi preto, že oni jedia menej chipsov... smotanovo cibuľkové boli ale vééľmi dobréé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Monitor sa stále nie a nie zapnúť?
aaa cibulkove so smotanou vedu a itak je pop corn najlepsi