@torpedo08 je to cervene, kupil som to v tescu.. a ma taku pachut divnu...a neviem kto to vyraba, lebo je tam napisane, ze vyrobene pre tesco kamenne nam. BA... takze inde na SVK sa to neviem ci da zohnat...
@interrupcio nwm no ale co uz mal si smolu pri vybere ja som mal najradsej Zlaty Poklad vyrabany v KE ale teraz ho u nas uz vobec nepredavaju tak ked si dam cuco tak Milenku alebo Siestu vyskusaj nekedy
Čučo známy v regiónoch aj ako Čučindel, Dunihlav, Ruc do šancu (Zhoď do priekopy), Lamaj butor (Lámač kostí), Krúci pysky (Hubou krúti) je sladký, dezertný, lahodný nápoj vínneho charakteru, vyrobenný z pravých, akostných, jabĺk a nízkej cenovej hladiny, ktorý (ako sa dá vyčítať z názvu) nedá človeku zážitok z opice iba na púhy jeden deň. Patrí medzi tie skvosty, ktoré pomáhajú ľudskému organizmu tvoriť na rohoch ulíc slovenských miest tie krásne výtvory, ktoré tak veľmi pripomínajú taliansku špecialitu, lahôdku s názvom pizza.
Je dostupný vo všetkých známych slovenských obchodných reťazcoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
biele je vacsinou ako ocot s mastou zmiesany
Je dostupný vo všetkých známych slovenských obchodných reťazcoch.