Angličtina - plynule (nemám síce doklad ale tvrdia mi to ľudia)
Francúzština - začiatočník
Švédčina - viem sa zatiaľ predstaviť a povedať, že chcem pivo (chcem sa ju však normálne naučiť a ovládať)
anglina (budúci rok maturujem na B2)
taliančina (mám ju na škole už tretí rok, ale zatial viem len ako tak rozprávať)
japončina (učím sa z anime a filmov, frázy už viem celkom pekne, aj základy ako čísla, podstatné mená atd, časy a stavbu vety sa zatial učím)
anglictina - niekedy lepsie ako po slovensky
cestina - povedzme, ze rozumiem, rozpravat viem len velmi tazko
nemcina - ako tak rozumiem, viem aj trochu rozpravat
korejcina - zaklady (viem citat, pisat a aj trochu rozumiem a nieco viem aj povedat)
cinstina - zaklady (poznam tak do 30 znakov, viem trochu rozpravat, a sem tam aj rozumiem)
inak je zaujimave ze tu niektori spominaju aj cestinu, ved kazdy kto aspon pozeral v detstve ceske rozpravky ju snad musi vediet nehovorim ze na profesionalnej urovni...
angličtina - pokročilá (v skutočnosti sa viem len tak-tak vykoktať)
nemčina - ešte horšie
japončina - frázy, farby a zo dve nadávky plánujem sa učiť poriadne
maďarčina - viac rozumiem ako rozprávam
čínština - viem vymenovať zvieratá z čínskeho zverokruhu
angličtina, francúzština - plynulo, okrem toho sa nimi aj živím
fínčina - vykokcem sa na úrovni primitívneho rozhovoru, rozumiem celkom dobre čítanému textu, s hovoreným už začínam mať problém (čo nebolo predtým)
srbčina - rozumiem takmer všetkému, viem rozprávať, ale gramaticky dosť zle a okrem toho mám furt tendencie to mixovať so slovenčinou a ruštinou
švédčina, maďarčina, turečtina, nórčina, japončina - viem kopu nepoužiteľných viet v každom z týchto jazykov (ale fakt nepoužiteľných typu " bodaj by to mačka nakopala" alebo "nízke obilie, nízka ryža" )
angličtina - naprd
španielčina - trochu lepšie ako naprd
rumunčina - základy
čeština - jak rodilý mluvčí
(a potom som ešte skúšala sa učiť francúzsky, nemecky, maďarsky, fínsky...)
Nemčina - no snažím sa ju vedieť ale komunikovať neviem
Angličtina - základy (dakedy ani to nie)
Čeština - Jak král 8)
Slovenčina - tak určite
Maďarčina - pár vecí rozumiem kedže žijem na SVK
Anglina vraj c1, po spanielsky sa viem dorozumiet, zopar slov po nemecky viem a aj citat azbuku.. Plus este tie lamave konverzacie v polstine, chorvactine a pod zvladnem
Anglicky - C1
Nemecky - základy ...nejak rukami-nohami by som sa dohovorila, ale veci ako ktoré slovo má der/die/das a keď skloňujem, kde je aká koncovka, toto ešte neovládam
Rusky - základy+azbuku (chcem sa strašne naučiť ruštinu plynule, milujem ten jazyk)
Ešte viem gadžovať v PHP a programovať po východniarsky
Angličtina: B1 (pracuje sa na vyššej úrovni)
Španielčina: pche kedysi som vedel, ťahal som už na B2 úroveň... ale teraz už moc toho neviem ale už som si nachystal učebnicu, že idem znova začať,,no hej 3 a pol roka som ju ani nevidel, ani nepočul ... ale taká A2 by ešte bola
Nemčina: ani zadrieť... hlavne, že som ju mal 4 roky na sš
Ruština: zopár sloviek a pamätám si už len azbuku asik
Česky: čítať, rozumieť rozumiem, hovoriť také neisté, ale nebol by problém
Ešte by som sa po špj, frj, anj chcel učiť taliansky a ak ma príjmu na vš tak ma neminie latinčina a pravdepodobne ani nemčina zase tá skur.... nemčina
nemčina - B1 ale od maturky som o ňu nezakopol čo je škoda, lebo vedel by som sa ju naučiť velmi rýchlo na dobrú uroveň
angličtina- rozumiem B2 ale odpoviem s B1
polština- základnú konverzáciu dám- rok som hrával s poliakmi cod
angličtina - nemám problém sa dohovoriť, ale nejaký zázrak to nie je
španielčina - o čosi lepšie ako angličtina.. vlastne španielsky viem plynule
nemčina - 4 roky som sa ju učila.. snáď vo mne niečo ostalo, ale zas žiadna sláva...
francúžtina - pár viet, ale plánujem sa ju učiť
Anglicky mám doklad na B2, občas sa cítim na viac, občas na menej. Proste nemám problém rozumieť bežnej reči, hovoriť bežnú reč (aj keď slovná zásoba občas pokulháva) ale také nejaké odbornejšie veci nedávam.
Slovensky viem skvelotne, česky viem čítať, rozumieť hovorenému slovu na 100%, hovoriť na 95% a písať by som písala ale gramatiku neovládam.
Francúžstinu som mala 6 rokov, ale viem len nejaké slovíčka, ucelené vety viem tak 4 a nedorozumela by som sa ani náhodou. Jednoduchým textom viem tak nejak obšírne porozumieť, z hovorenej reči nezachytím ani slovo.
A po rusky viem nejaké lyžiarske slovíčka.
anglictina - bohvie aka je to oficialne uroven ale uz rok zijem v zahranici.viem sa plynulo bavit,aj ked samozrejme nie bez chyb, pisat tiez uz viem celkom obstojne
franina - tak jak anglina... dokazem sa v pohode bavit... pisomny prejav uz ale nemam taky dobry ako kedysi
svedstina a japoncina - ucila som sa dake zaklady, ale v podstate nic neviem.. ale chcem sa tomu venovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
Švédčina - viem sa zatiaľ predstaviť a povedať, že chcem pivo (chcem sa ju však normálne naučiť a ovládať)
Nemčina mierne pokročilo
španielčina - len pár desiatok slov ale chcel by som sa ju učit aktívne
nemcina-viem sa vykoktat
madarcina-rozumiem secko vypravat viem pofiderne
cestina normal
taliančina (mám ju na škole už tretí rok, ale zatial viem len ako tak rozprávať)
japončina (učím sa z anime a filmov, frázy už viem celkom pekne, aj základy ako čísla, podstatné mená atd, časy a stavbu vety sa zatial učím)
taliancinu som mala 4 roky na strednej ale vela toho neviem akoze mam nejaku slovnu zasobu, ale asi by sme velmi nepokecali
cestina - povedzme, ze rozumiem, rozpravat viem len velmi tazko
nemcina - ako tak rozumiem, viem aj trochu rozpravat
korejcina - zaklady (viem citat, pisat a aj trochu rozumiem a nieco viem aj povedat)
cinstina - zaklady (poznam tak do 30 znakov, viem trochu rozpravat, a sem tam aj rozumiem)
rustina, madarcina zaklady (kedysi ale lepsie)
latinčina pokročilý
ruština profík
francúština začitočník
nemčina pokročilý
maďarčina pokročilý
čeština umim
slovenčina superky
esperanto profík.
morzeovka superky.
mňa už len schovať do atómového krytu a chrániť.
poľštinina- dohovorím sa aj čítať viem, len písať neviem
nemčina- no, chabé základy by boli
nemcina- dorozumiem sa
a slovanske jazyky rozumiem.
nemina - už len doladiť pravopis a bude to perfect
litovčina- mierne pokročilo
cesky plynule
slovencina samozrejmost
spanielcina pokrocily
nemcina, irsky, polsky, rusky, madarsky viem nejake slovicka
nemčina - viem si v obchode vypýtať rožky
fínčina - pomaly ale isto sa na tom pracuje
nemčina - ešte horšie
japončina - frázy, farby a zo dve nadávky plánujem sa učiť poriadne
maďarčina - viac rozumiem ako rozprávam
čínština - viem vymenovať zvieratá z čínskeho zverokruhu
fínčina - vykokcem sa na úrovni primitívneho rozhovoru, rozumiem celkom dobre čítanému textu, s hovoreným už začínam mať problém (čo nebolo predtým)
srbčina - rozumiem takmer všetkému, viem rozprávať, ale gramaticky dosť zle a okrem toho mám furt tendencie to mixovať so slovenčinou a ruštinou
švédčina, maďarčina, turečtina, nórčina, japončina - viem kopu nepoužiteľných viet v každom z týchto jazykov (ale fakt nepoužiteľných typu " bodaj by to mačka nakopala" alebo "nízke obilie, nízka ryža" )
ruština-v podstate len rozšírené základy
čeština-čítať, a počúvať rozumiem, hovoriť som ani neskúšala
nemčina - trošku hovorím, viac rozumiem
chorváčtina - rozumiem takmer všetko, hovorím lámane ale hovorím
nemčina - základy
francúzština - začiatočník, A1
španielčina - základy
taliančina - základy
ruština - viem čítať, rozumiem viac- menej, ale nedohovorím sa
frj- A1 (mam aj certifikat )
ruština niečo medzi A1 a A2
španielčina - trochu lepšie ako naprd
rumunčina - základy
čeština - jak rodilý mluvčí
(a potom som ešte skúšala sa učiť francúzsky, nemecky, maďarsky, fínsky...)
Angličtina - základy (dakedy ani to nie)
Čeština - Jak král 8)
Slovenčina - tak určite
Maďarčina - pár vecí rozumiem kedže žijem na SVK
Nemecky - základy ...nejak rukami-nohami by som sa dohovorila, ale veci ako ktoré slovo má der/die/das a keď skloňujem, kde je aká koncovka, toto ešte neovládam
Rusky - základy+azbuku (chcem sa strašne naučiť ruštinu plynule, milujem ten jazyk)
Ešte viem gadžovať v PHP a programovať po východniarsky
Španielčina: pche kedysi som vedel, ťahal som už na B2 úroveň... ale teraz už moc toho neviem ale už som si nachystal učebnicu, že idem znova začať,,no hej 3 a pol roka som ju ani nevidel, ani nepočul ... ale taká A2 by ešte bola
Nemčina: ani zadrieť... hlavne, že som ju mal 4 roky na sš
Ruština: zopár sloviek a pamätám si už len azbuku asik
Česky: čítať, rozumieť rozumiem, hovoriť také neisté, ale nebol by problém
Ešte by som sa po špj, frj, anj chcel učiť taliansky a ak ma príjmu na vš tak ma neminie latinčina a pravdepodobne ani nemčina zase tá skur.... nemčina
angličtina- rozumiem B2 ale odpoviem s B1
polština- základnú konverzáciu dám- rok som hrával s poliakmi cod
španielčina - o čosi lepšie ako angličtina.. vlastne španielsky viem plynule
nemčina - 4 roky som sa ju učila.. snáď vo mne niečo ostalo, ale zas žiadna sláva...
francúžtina - pár viet, ale plánujem sa ju učiť
ruština B1
a rozumiem po poľsky a česky
Slovensky viem skvelotne, česky viem čítať, rozumieť hovorenému slovu na 100%, hovoriť na 95% a písať by som písala ale gramatiku neovládam.
Francúžstinu som mala 6 rokov, ale viem len nejaké slovíčka, ucelené vety viem tak 4 a nedorozumela by som sa ani náhodou. Jednoduchým textom viem tak nejak obšírne porozumieť, z hovorenej reči nezachytím ani slovo.
A po rusky viem nejaké lyžiarske slovíčka.
franina - tak jak anglina... dokazem sa v pohode bavit... pisomny prejav uz ale nemam taky dobry ako kedysi
svedstina a japoncina - ucila som sa dake zaklady, ale v podstate nic neviem.. ale chcem sa tomu venovat