Aha a krupicka je krupicova kasa? Tak aj tu jedavam a davam si tam kopu horkeho kakaa a iba stipku granka na osladenie. Ale to kakao mam na nej najradsej...
mám rada kakao, ale nepovažujem ho za "detský nápoj" nemyslím také to z granka, ale z kakaa, niekedy s chilli, poprírade s guaranou, buď bez cukru alebo osladené iba máličko. alebo také to alpro kokosové choccy milk
pudingy konzumujem v podstate iba tie od alpra, aj to výnimočne
detské výživy sú super vec na lievance alebo palacinky a jablkové pyré používam do lievancov alebo pečenia namiesto vajca.
zvieratkovské chrumky a čipsy sú život ❗❗ aj gumové potvory si výnimočne dám, ale iba bezželatínové.
a mám rada také tie detské instantné kaše obilné, to je moje ultimátne jedlo v čase depresie
no a krabičkové džúsiky som tiež mala vždy rada, ale teraz sa tomu skôr vyhýbam, lebo väčšinou sú to len nekvalitné, vodnaté žbrndy to už fakt radšej to detské "šampanské".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
pudingy konzumujem v podstate iba tie od alpra, aj to výnimočne
detské výživy sú super vec na lievance alebo palacinky a jablkové pyré používam do lievancov alebo pečenia namiesto vajca.
zvieratkovské chrumky a čipsy sú život ❗❗ aj gumové potvory si výnimočne dám, ale iba bezželatínové.
a mám rada také tie detské instantné kaše obilné, to je moje ultimátne jedlo v čase depresie
no a krabičkové džúsiky som tiež mala vždy rada, ale teraz sa tomu skôr vyhýbam, lebo väčšinou sú to len nekvalitné, vodnaté žbrndy to už fakt radšej to detské "šampanské".