Napadlo mi okolo osem kruto absurdných kritérií zahŕňajúcich rovnobežnosť spodku nosa s hornou perou z profilu.. (Došťala by som sa nadšením, keby hento niekto pochopil.)
ak ide o vzhlad tak peknoocate (modre, zelene, iskra v hnedych,velke a pod.), je jedno akej farby vlasy, ale bujne su super, postava od stihlej aj po taku pekne plnostihlu, kludne aj akolkovek vysoka (pri mne bude mala, ), vyssia ako ja radsej nie,
ak o charakter to je na dlho, najviac inteligencia, tesit sa z malickosti, spravna svihnutost a pod.
konkretne sa mi nechce, ale tu na bidrzi by som aj 10 vymenoval podla fotiek
hlavne ma dako musi zaujat zaujimavo celkovo, inak nejde uuplne o vzhlad len
@tikalok to by až tak nevadilo, ani ja nie som zrovna rovná ale mala ostať pri tejto jedinej fotke, tie zvyšné dve čo kolujú po nete mi o nej trochu zmarili ilúzie.
Čiernovlasé/hnedovlasé vyblednuté slovanské devy s podobnými záujmami ako mám ja.Na farbe očí mi nezáleží. Vítané sú obzvlášť Slovensky ( v tom prípade s čistou slovenčinou bez nárečí), Rusky, Poľky, Ukrajinky, Bielorusky a Srbky.
Podmienka: Nesmie ma nútiť oholiť sa a musí mať imunitu voči ironickému pohľadu na svet.
tak ja som velmi lahko zbalitelny a paci sa mi kazda, ktorej sa pacim ja ale NESMIE: byt blondina, fajcit, mat tetovanie, mat silikony. to je asi vsetko, ostatne sa mi lubia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
svetlooké ryšavky !!
keď sme pri sucker punch tak:
a momentalne spartakova frajerka:
a jasné, moja sabs je kráska že @octoberbutterfly ?
ale inak si stačí kuknúť môj album Women a máš predstavu
ale to je len výnimka, zbožňujem dievčatá s kučeravými vlasmi a najkrajšie sú ryšavé kučery teraz neviem rýchlo nájsť niaku ukážku
ak o charakter to je na dlho, najviac inteligencia, tesit sa z malickosti, spravna svihnutost a pod.
konkretne sa mi nechce, ale tu na bidrzi by som aj 10 vymenoval podla fotiek
hlavne ma dako musi zaujat zaujimavo celkovo, inak nejde uuplne o vzhlad len
Ona
...a ja s0m vám už veľakrát p0vedala, že ste krásne!! Nech už čím skôr dáme t0 stretk0 3 krásnych žien!
Podmienka: Nesmie ma nútiť oholiť sa a musí mať imunitu voči ironickému pohľadu na svet.
môj vkus považujem s mojimi vyjadrovacími schopnosťami za nedefinovateľný