inteligentná, charizmatická, mnohorozmerná. veselosť a optimizmus potešia. jaksatomu... temperamentnosť tiež môže byť. a ak je ešte k tomu aj pekná, to je veľmi príjemný bonus.
viem že vieš že vieme že ich je vcelku málo, a viem že sa za takú považuješ, ale to z teba nerobí jedinú, ani ideálny prototyp . okrem toho pri tom ako rada sa hráš na uzavretú a záhadnú by to málokomu niečo povedalo
@0 hej, zabudol som že zdravá dávka sebavedomia tiež nie je na škodu, je sranda do nej občas rýpať
a ja teda neodpoviem tebe, @nobile , ale len tak do éteru, že mnohorozmerná je opak jednorozmernej
@nobile ak nevieš ako to vyzerá keď je niekto mnohorozmerný tak sa svojim spôsobom môžeš považovať za šťastného človeka, lebo to vyzerá asi tak že v danej osobe sa podľa nálady strieda 3 a viac rôznych takmer pováh, vďaka čomu síce málokedy je nuda, ale na druhú stranu sa s takou často dosť komplikovane komunikuje a veľmi blbo sa v nej vyzná (viď @catmartina - spokojná? slight_smile:
Ak je zena nenamalovana a stale krasna, tak je to uplny ideal... a ak ma popri tom aj nieco v hlave tak som ochotny odpustit si v jej pritomnosti jebnute narazky na jej pohlavie a ludia co ma poznaju vedia, ze s tym mam velky problem...
@catmartina ...sííímťa, odkedy ...jáááj, počkať, my sme ho akože išli svorne hrozne dlho naťahovať a úplne schválne nevysvetľujúco mu to dokola vysvetľovať až kým by mu nervy nepraskli? a to som mal ako vedieť, mala si poslať očne-mimickú telepatickú správu, čo ťa himym nič nenaučil?
tie možnosti sú od veci, myslím že nieje možné vytrhávať jednotlivé vlastnosti danej holky z kontextu a každú jednu hodnotiť osobitne... ja holku vnímam ako komplexný celok, samozrejme celkový vzhľad ma zaujme ako prvý, no keď pozitívny prvý dojem nenasledujú osobnostné vlastnosti, ktoré sú mi na nej sympatické, tak tam potom nieje moc čo riešiť...
Musí mať dlhé vlasy - najlepšie blond, ale nepohrdnem aj brunetou. Vlasy by mali byť pravidelne žehlené, umyté, čisté a voňavé, príjemné na dotyk. Preferujem modré oči, ale zelené tiež nie sú zlé ( aj keď sa hovorí, že sú falošné) Dobré ak nemá žiadne zubné kazy (v prípade 1 zubného kazu sa znižuje pravdepodobnosť výberu o 7%...čiže ak povedzme má niektorá 4 kazy, tak je 28% vyššia šanca, že si ju nevyberiem.)
Ďalej preferujem dievčatá s dlhými nohami, dobre stavanými, štíhlymi (najlepšie také tie modelkovské - dobre upravené nechty na nohách...pravidelná pedikúra) Postava krásne ako presýpacie hodiny...prsia musí mať dokonale tvarované...najlepšie také 2-3ky...menšie a väčšie už nestoja za moju tak cenenú pozornosť...
Usmievajúc by mala odhalovať svoje krásne zuby, sťa perly oceánu...jej smiech by mi mal roztancovať iskru a plamienok v duši a srdiečku. Zadok by mala mať pekný, guľatý, na dotyk mäkký, ale zároveň pevný. Je dobré, ak dievča disponuje inteligenciou 130+ ...Mala by byť komunikatívna, extrovertrná, s triezvym pohľadom na svet a ľudí, sebavedomá, ale voči mne submisívna, dobrá a poslušná slečna...
V spoločnosti dáma, v posteli štetka a v domácnosti gazdinká...
Umelé nechty sú prijateľné...nestrpím žiadne obhryznuté nepodarky! Pravidelná hygiena, parfémy, flexibilita a zhovevavosť, tolerancia...
To sú reku moje veľmi stručné a minimálne nároky na vhodnú kandidátku..nájde sa nejaká?
ale tak pre mňa je ideálna postava ala Kim Kardashian ale inak je to jedno (samozrejme že Raspusha by už bola moc ale niečo medzi tým )......teda pokým sú jej nie vidno rebrá cez kožu je všetko ok.....a predsa ešte jeden nárok mám....dlhé vlasy inak je to už len o charaktere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
btw, mohla by si mi vysvetliť, čo to znamená.
...a preto som forever alone
mám aj reagovať?
a k teme no podla mna fakt zaklad je, nech je vtipna, vesela, ale nech vie byt aj hlbava trosku. nejaky obraz ku mne
viem že vieš že vieme že ich je vcelku málo, a viem že sa za takú považuješ, ale to z teba nerobí jedinú, ani ideálny prototyp . okrem toho pri tom ako rada sa hráš na uzavretú a záhadnú by to málokomu niečo povedalo
@0 hej, zabudol som že zdravá dávka sebavedomia tiež nie je na škodu, je sranda do nej občas rýpať
a ja teda neodpoviem tebe, @nobile , ale len tak do éteru, že mnohorozmerná je opak jednorozmernej
Hoci @uspavanocka nenapadne asi chcela naznacit, ze namala by byt imaginarna
Neviem...
(ale by som si to nevsimol, az teraz, lebo netaguje ...Nie som hoden ani toho tagu :/)
No nist tak nabuduce taguj smelo, nicoho sa neboj
Ďalej preferujem dievčatá s dlhými nohami, dobre stavanými, štíhlymi (najlepšie také tie modelkovské - dobre upravené nechty na nohách...pravidelná pedikúra) Postava krásne ako presýpacie hodiny...prsia musí mať dokonale tvarované...najlepšie také 2-3ky...menšie a väčšie už nestoja za moju tak cenenú pozornosť...
Usmievajúc by mala odhalovať svoje krásne zuby, sťa perly oceánu...jej smiech by mi mal roztancovať iskru a plamienok v duši a srdiečku. Zadok by mala mať pekný, guľatý, na dotyk mäkký, ale zároveň pevný. Je dobré, ak dievča disponuje inteligenciou 130+ ...Mala by byť komunikatívna, extrovertrná, s triezvym pohľadom na svet a ľudí, sebavedomá, ale voči mne submisívna, dobrá a poslušná slečna...
V spoločnosti dáma, v posteli štetka a v domácnosti gazdinká...
Umelé nechty sú prijateľné...nestrpím žiadne obhryznuté nepodarky! Pravidelná hygiena, parfémy, flexibilita a zhovevavosť, tolerancia...
To sú reku moje veľmi stručné a minimálne nároky na vhodnú kandidátku..nájde sa nejaká?
ale v ankete vyhrala sliepka
abo ked uz
@firestorm teoreticky suhlas, prakticky? sme v prdeli,