Šalviu určite ale rozhodne aspoň raz chcem, aj keď je to ako som počula pecka.
A ak sa dostanem ku kvalitnej ayahuasce tak možno tú.
Mňa by zaujímalo či tu má niekto reálnú skúsenosť s muškátovým orieškom a aký mal z toho stav a muchotrávka červená - fúha toho by som sa riadne bála, asi nie smrti ale skôr toho že mi bude riadne riadne riadne zle z toho.
Mne dnes kurier doniesol viacero veci. Dve som uz skusil:
1. KRATOM je to taka bilinka z thajska pomleta na prasok (v thajsku je to zkazane u nas este legalne) je to pomlete na prasok ako caj matcha ale ma to inu chut, ucinok pripomina silnu kavu (mala z toho byt aj euforia a uvolnenie ale ani jedno z toho som necitil). Akoze je to silnejsie ako kava ale za tu cenu sa to neoplati.
2. Modry lotos neviem ci bola moc nizka davka ale okrem velmi slabeho ucinku necitim vobec nic. Dal som si to ako caj skusim to este hulit ce fajku.
kannu som mala asi tak bv 15tich ako je to taká droga ako čokoláda. Proste ti to troška boostne serotonin, troska zvysi tlak ale uplne ako ked si das kavu a cokoladovy kolacik skorej by som to nazvala supplementom alebo "spolocenstvom prijatelnou drogou" ako je kava, cokolada, cigarety nez nejakou navykovou latkou
@xxar3s ja to prirovnavam urovnou "drogovosti" k cokolade nie ze je to to iste. Ale to potom miesas dalsiou drogou to nie je cisty ucinok kanny. Ale paci sa mi to spojenie s pivom necakane
@lawey ja som na to isiel systematicky kanna je nieco ako zatka ktora brani uniku serotoninu a tym zosilnuje ucinok inych drog ktore ten serotonin uvolnuju
joj ja keby som mohol vsetko napisat ake veci som pokombinoval tak by som ani do vianoc nedopisal ten prispevok a uz viem co s cim sa da miesat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Šalviu určite ale rozhodne aspoň raz chcem, aj keď je to ako som počula pecka.
A ak sa dostanem ku kvalitnej ayahuasce tak možno tú.
Mňa by zaujímalo či tu má niekto reálnú skúsenosť s muškátovým orieškom a aký mal z toho stav a muchotrávka červená - fúha toho by som sa riadne bála, asi nie smrti ale skôr toho že mi bude riadne riadne riadne zle z toho.
1. KRATOM je to taka bilinka z thajska pomleta na prasok (v thajsku je to zkazane u nas este legalne) je to pomlete na prasok ako caj matcha ale ma to inu chut, ucinok pripomina silnu kavu (mala z toho byt aj euforia a uvolnenie ale ani jedno z toho som necitil). Akoze je to silnejsie ako kava ale za tu cenu sa to neoplati.
2. Modry lotos neviem ci bola moc nizka davka ale okrem velmi slabeho ucinku necitim vobec nic. Dal som si to ako caj skusim to este hulit ce fajku.
@Obsession ale toto nie su vsetko drogy v pravom zmysle slova
Ja nevidim nic zle na tom si napr. lupnut lsd, aspon uvidis aka psychicka sracka si.
joj ja keby som mohol vsetko napisat ake veci som pokombinoval tak by som ani do vianoc nedopisal ten prispevok a uz viem co s cim sa da miesat