Depeche Mode a potom nejaké kapely, ktoré nepoznám a do 20 minút po koncerte si už nebudem pamäť, ako sa volali a aké boli ich skladby. Ak boh dá, pôjdem aj na dramáč do nejakého miestneho pajzlu.
Festivaly ma už nelákajú.
klasika Ffud fest, môj ôsmy ročník, a potom TOHC Music Fest, to robia kamoši tretí ročník a teda možno aj Drienok a dáke outdoorové festivaly, pozrieť dáku kvalitnú výbavu...
Chcela som ísť na Dobrý festival do Prešova, ale spojom je to nepredstaviteľné a odvoz si asi tiež nenájdem, takže budem zase len celé leto závidieť iným
Zatial mám kúpené lístky na Trident a Let it roll ale chcela by som ísť aj na Beats 4 love, Exploration, Solid a pracovne aj Uprising
a aj nejake mensie festivaliky na Slovensku ako napriklad Pozemok alebo Dnb fest na hornej strede, uvidim co sa vyskytne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Festivaly ma už nelákajú.
a aj nejake mensie festivaliky na Slovensku ako napriklad Pozemok alebo Dnb fest na hornej strede, uvidim co sa vyskytne
Topfest
Pohoda
Mighty Sounds
Cibula fest
Sundance festival
Sziget
Grape
Uprising
Uz len nasporit