Ahoj. Momentálne mám v škole strašne veľa učenia a na skúšku som si dala ginko, a všimla som si, že to učenie potom ide ľahšie. Chcela by som sa opýtať, či je lepšie kúpiť ginko v tabletách alebo v čaji? Mohli by ste mi aj odporučiť konkrétny výrobok a sa
@virtualgirl ginko biloba, alebo aj ginko dvojdomé... obyčané listy z tohto archaického stromu vysušené, zateješ 100°C vodou na 5 minút a zleješ... tada
Nechcem sa teraz nikoho dotknúť ale listy Ginkga sú jedovaté a nemajú rovnomerne rozmiestnený ani obsah účinných látok. Nikdy som nepochopil ľudí, ktorí si z niečoho takého dokonca robili čaj. Jedine sa mohli akurát tak priotrávať. Určite tabletky - v tých je totiž obsah účinných látok presne vypočítaný na jednotlivú granáž a človek sa zbytočne neotrávi. Jeho účinok je však zveličený presne tak ako účinok plodov kustovnice.
aj tabletky beriem,aj čaj pijem..zalievam si ho spolu s guaranou,tá chutí ako zem,takže sladím troškou medu ...a mne sa tiež zdá,že si celkom pamätám z toho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale byt tebou beriem tablety, caj moze byt bez problemov hnusny
a preferujem ho v čaji, prípadne sirupe
Ani tebe to nepomôže
ale skôr čaj, často ho pijem a chutí mi, a potom lepšie absorbujem
a ako hovori @semhamforas je to placebo vsetko
na mna nema ucinok nic, comu sama neverim.