Teraz už moc nehrám, ale bola som dosť veľký gembler miestami.. Medzi moje naj hry patrilo GTA, Mafia 1,2, Tomb Raider, Dead space od 1 po 3, Mass effect od 1 po 3, Dead island, Alan wake 1,2, Csll of duty, Bad boys 2, nhlko, FIFA, NBA ..
momentálne keď mám chuť si niečo zahrať pustím si nejaké Need for speed alebo Sims to ostáva naďalej mojou srdcovkou
Vlastne trávim čas len na tablete a tam som naposledy hrala také čo sa mi vrylo do pamäti Shades of death: royal blood. To som dohrala, takže už nehrám a bude lepšie ak nezačnem zas, lebo to nebudé také dobré ako prvý krát...
Momentálne už len rekreačne GTA 4 a EFLC, teším sa na 5ku.
Nedávno som hral Starcraft 2 (jednotka ma bavila o niečo viac aj keď 2 je technicky vyspelejšia), Skyrim (dávno aj Oblivion a Morrowind), Fallout New Vegas (predtým celú sériu), Warhammer Online (tial) a Trackmaniu (kto by chcel zahrať TM píšte, uprednostňujem nascar trate).
Jedina hra ktoru este pravidelne hravam je Tony Hawk's American Wasteland ...btw som v tom jeden z najlepsich v Europe (kto ma pochvali ked nie ja sam)
@kesuoriesok prava ženská lolko !! malo ich je čo to hrá aj ja Lolko potom Mafia 1,2 Gta IV Fifa 13 atd. .este wowko.. ale najlepšie League of Legends potom Fifa 2013 ale potom je to o tom istom ta fifa lolko asi najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
» www.xfire.com/profile/n0wa...
aj ked toto nie je celkom right, lebo niekedy som nemal zapnuty xfire, napr teraz som uhral StarCraft II HoTS za noc a proste ukazuje mi tam 1h ^_^
A už ani neviem čo.
BTW zahraj si Bioshock infinite , a kúp si to tá hra si so zaslúži , fakt mindfuck príbeh , odporúčam každému .
jaaj a na Fife si dám sem tam jeden zápas
momentálne keď mám chuť si niečo zahrať pustím si nejaké Need for speed alebo Sims to ostáva naďalej mojou srdcovkou
Pacman (dostala som sa po 8. level)
» www.thepcmanwebsite.com/media/pacman_fl...
Tetris (dostala som sa po 21. level)
» www.xdesign.cz/tetris/...
Ale teraz už ani nie, skôr v minulosti.
Momentálne už len rekreačne GTA 4 a EFLC, teším sa na 5ku.
Nedávno som hral Starcraft 2 (jednotka ma bavila o niečo viac aj keď 2 je technicky vyspelejšia), Skyrim (dávno aj Oblivion a Morrowind), Fallout New Vegas (predtým celú sériu), Warhammer Online (tial) a Trackmaniu (kto by chcel zahrať TM píšte, uprednostňujem nascar trate).
Lego Harry Potter years 1-4
Lego Harry Potter years 5-7
Lego Pirates of Carribean
Lego Lord of the Rings
Skyrim
Tomb Rider trilogy
Hrozne tuho moc by som chcela Zeldičku, ale na ps3 sa jej asi nedožijem nikdy
Inak som už hral kadečo, a naposledy som skúsil novú Tomb-Raiderovku..
prava zenska? tak dakujem,dakujem