sem tam si relaxacne zahrajem wowko,nfs,posledny tyzden drtim bloodrayne 2 a po veceroch na playku hitmana 4 ..cize co pride pod ruku ..ae vraciam sa k starsim hram..taka nostalgia ..
Counter strike,Sims 2-3(najnovšie len 3),Mala som rada Warcraft III,občas(kvôli 2ročnému bratovi) si zahrám aj Super Maria,a hrávala som aj travian..a baví ma aj NFS underground 2,ale len s volantom ..
PC hry nejako extra nehrávam, keď tak tak väčšinou len športové, poprípade nejaké kultove strieľačky (Quake Arena, Call of Duty, Medal of honnor...). Cez šk. rok hrávam internetrové hry (travian, o-game) Je to skvelá simulácia bežného života.... tiež sú tam zradcovia, ale aj hráči na ktorých sa môžeš spoľahnúť..... každému kto nevie čo s voľným časom odporučujem Travian....
a ku mne...asi 5 rokov ma drzi CSko, 2 roky som hraval Dotku ale po sprostych prepatchovaniach som sa na to vybodol. Na Traviane som frcal cele leto som rad ze som s tym skoncil Vpodstate na kazdom zanri som dlhsiu dobu fical...sa pamatam na Icewind Dale, Strongold crusader, NFS Hot Pursuit, Heroes IV, teraz aktualne som sa vratil k Mafii a tesim sa na dvojku...jasne este GTAcko som mal velmi rad...som taky pestry, neskatulkujem sa
diablo II, W3, WOW, half-life 1,2 a epizody, aoe 2, heroes 3 a 5, oblivion a morrowind, gothic 1,2, lotr bfme2, vampire the masquerade bloodlines, toto su tie naj
na pc nic, len na xboxe360 a tam RPG ako fable obcas aj ps2 zahram a tam tekken5 alebo na mobile hravam to ma v poslednom case chitilo lebo mozem hrat vsade .....na pc hry nehram, len nejaku textovku co som si spravil sam
A adventury su od macochy? Napriklad povodna verzia Sam & Max, Grim Fandango, Little Big Adventure, Outcast, The Longest Journey.. vsetko veci, z ktorych mi padla sanka k zemi.
ja som hravala sims no aja dakedy sa priznam amm k tomu taku uchylnost ze sa snazim robit najhorsiu postavu aka len existuje mam aj sims 3 a poviem vam nic moc krasna grafika ale tie mrtvoly z cernobilu nemusim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov