@zelinka@coleshepter to sa ma pytal kamarat ohladne nejakej vety v bakalarke, je sranda, ako si vsetci myslia, ze to neviem ja som si myslela, ze makke, ale ye istota je gulomet
@luc.ka lebo som si chcela byt ista nech mu neradim blbost, som mu povedala ze na 99% je to makke, ale ze sa na to este spytam nieokoho
Sice je pravda, ze som trocha z gramatiky zblbnuta, nakolko studujem v Brne a v cestine su niektore pismenka no naopak makke je tam, kde slovaci maju tvrde a tak
@luc.ka ja mam alebo skor mala som gramatiku super, ale odkedy som v CR, tak mam obcas pochybnosti, co sa ako pise kedze som vizualny typ, tak obcas rozmyslam, ci som to napisala dobre
@luc.ka no ja asi zacnem upozornovat, ze ,,sorry, studujem v Brne, takze za pripadne gramaticke chyby nemozem " alebo nieco podobne si vymyslim je to vtipne ako to pokazi gramatiku aj ludom, co ju vedeli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@luc.ka lebo som si chcela byt ista nech mu neradim blbost, som mu povedala ze na 99% je to makke, ale ze sa na to este spytam nieokoho
Sice je pravda, ze som trocha z gramatiky zblbnuta, nakolko studujem v Brne a v cestine su niektore pismenka no naopak makke je tam, kde slovaci maju tvrde a tak
@mefistofel malokto si cita statusy
@hajlander toto mam doma tam je mi to ale naprd, kedze aj tak studujem v Brne a knihy po cesky vsetko
hej chápem, mám tam viacero známych, sa len chytám za hlavu potom, keď si píšeme náhodou...