Z tychto retriever a labrador.. su to povahou velmi dobre psy a aj pekne, ale aj tak mam najradsej anglickeho mastifa.. takemu dobrakovi sa nevyrovna nic..
mam toho najuzasnejsieho polovlciaka-polofuzaca na svete, ktoreho by som nevymenila. ale vzdy sa mi vyzorovo pacil yorkshirsky terier. take male, mile, hunate.
Vlciaka by som si vybral lebo som mal dvoch a je to fakt nadherny pes. Ale aj zlaty retriver je krasny pes a aj labrador. A este dogu kralovsku kvoli velkosti.
Foxteriér! Sama jedného mám, je to špina špinavá, ale nie je to žiadny koberček, z ktorého by človek od nudy zdochol Žiarlivejšieho a vtipnejšieho psa som teda ešte nevidela.
neskutocne psy, hlavne povahou a inteligenciou. niekedy viac tvrdohlave ako clovek, ale hlavne neskutocne spolocenske. co niekedy nejde dokopy s akoze agresivnym vzhladom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale najlepšia je aj tak nela
najpriatelskejsie su: retrivre a labradory
najhlupejsie a zarovnej najmodernejsie su: civava, yorkshire
mne osobne sa najviac paci anglicky buldog,planujem si ho v buducnosti zadovazit
ale kde, mne sa len proste nepáči ich výzor
naša fenka :
Moon Dance Sun in their eyes.
Mal som Zlatého Retrivera ,teraz mám tohoto trhača, má niečo cez 2 roky, fotky sú ešte staršie.
nevymenil by som...
moja osobna volba je urcite Staford:
neskutocne psy, hlavne povahou a inteligenciou. niekedy viac tvrdohlave ako clovek, ale hlavne neskutocne spolocenske. co niekedy nejde dokopy s akoze agresivnym vzhladom
jedine za horského pyrenejského psa, vždy ma fascinoval tým, aký je veĺký