Ahojte... chystáme sa na Slovensko a nevieme sa rozhodnúť na aké miesto....,na Slovensku sme boli veľa krát no stále len na západnom + raz v Tatrách ,ale deti sú ešte na hory maličké a tak potrebujeme vybrať miesto kde všetci budeme spokojný niejaké pekné
Tatry, Orava (dedina Oravice napr.), aquapark v Liptovskom Mikulasi, Spissky hrad, Bojnice, Dobsinska ladova jaskyna, Smolenice, je toho vela, ale uplne najkrajsie je na Hronci!! my tam chodime kazdy rok a stale je tam nieco kde sme este neboli
@elizabethespino Každý tu bude menovať to svoje.. Ja ale nedám dopustiť na Martin... Podľa mňa, práve tu je množstvo kultúry, pamiatok, múzeí... áno, nemáme síce aquapark ale v Turčianských Tepliciach jeden je
@dali12 ak mas male deti tak bojnice su to prave..tento rok ma to tam moc nebavilo ale ako maly som tam rad chodil..ono je toho dost ale takto na jesen to uz nieje bohvieco ked teda nechcete ist na hory..
@elizabethespino Mne sa velmi pacilo v Banskej Bystrici a jej okoli (aj ked som tam toho vela nenachodil). Ale to prostredie bolo uzasne Velmi sa mi tam pacilo. + Nemate to daleko nikam, kedze je to asi ten stred Svk.
Inak Bojnice, Trencin, Orava este Aaa ja som tam nebol, ale par ludi uz hej a hovorili ze je krasne - Zemplinska sirava a okolie Skus popozerat fotky cez ten google...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
@vsetkynikyobsadenedoboha ale áno bardejov je najkrajší
+ ďakujem všetkým za nápady ,ak by niekoho ešte niečo napadlo napíšte ,všetko zvážime a dúfam ,že vyberieme správne
Inak Bojnice, Trencin, Orava este Aaa ja som tam nebol, ale par ludi uz hej a hovorili ze je krasne - Zemplinska sirava a okolie Skus popozerat fotky cez ten google...