do podobnej ankety som už hlasovala... myslím že včera možno predvčerom..
no aké iné hm to som aj vtedy písala že najviac sa mi páči VALENTÍN... mám k tomu menu proste svoj vzťah... a potom aj Ruslan... ale tak pekné sú viaceré mená (opakujem sa) ale tak ja neviem z tých ako čo poznám tak Martin, Matej, Marek, Lukáš, Miloš, Tomáš... také tie typické mená... ale Ján sa mi neľúbi...
ja nevieem sak mne sa ccelkom paci trebaars meno filip
ked som bola mala pacilo sa mi 28 mien (uz neviem ktore)a preto som chcela mat 28 detiii uz som si to rozmyslela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
» www.birdz.sk/forum/najkrajsi...
no aké iné hm to som aj vtedy písala že najviac sa mi páči VALENTÍN... mám k tomu menu proste svoj vzťah... a potom aj Ruslan... ale tak pekné sú viaceré mená (opakujem sa) ale tak ja neviem z tých ako čo poznám tak Martin, Matej, Marek, Lukáš, Miloš, Tomáš... také tie typické mená... ale Ján sa mi neľúbi...
alebo potom ešte Dano, ale určite nie Daniel, to mi pripomína toho jeleňa
(bez urážky!)
ak aj zajtra natrafím na takúto anketu, som pripravená zahlasovať ešte raz. aj 10x
Jakub je podla mna najkrajsie meno...potom Erik,Kristian,...
a ináč takáto anketa tu už bola asi včera alebo predvčerom..naozaj sa pozerajte čo tu dávate
ked som bola mala pacilo sa mi 28 mien (uz neviem ktore)a preto som chcela mat 28 detiii uz som si to rozmyslela