moj lubeny psisko si "vdaka" chovnej stanici a papierom "vysluzil" meno na F, a niekoho kreativneho nenapadlo nic lepsie, ako FOREST - vrelo neodporucam. Forest, Forst, Fori, chudak pes... (a to by ste nechceli pocut jeho cele meno.)
pozrisito v psiom kalendari .... napr.:www.kalendar.sk mas tam aj psie aj macacie mena mi sme pre svojho yorkshira vibrali meno timotej ako timi timino
To záleží od toho ako ten pes vyzerá...ja som vždy všetkým zvieratám vymýšlala mená predtým ako som ich mala doma a keď som ich doniesla tak sa im to meno proste nehodilo a dala som im úplne iné.
v každom prípade meno pre psa by malo mať dve slabiky a malo by sa dať ľahko vyslovovať, to ti odporúči hocijaký kynológ toto... čiže žiadny Outsider - dlhé a ťažko sa vyslovuje. odporúčam potom teda radšej pozrieť kalendár psích mien (hoci aj tam sa nájdu kadejaké zbytočne dlhé mená) » calendar.zoznam.sk/animal_nameday-...
Jaj a este, kebyze psik, nie fenka, tak sa mi paci zase meno ocka mojej haviny - Falco
A suhlasim s tym, ze meno by malo byt kratke, psik nan lepsie reaguje, lahsie si ho zapamata a je to velka vyhoda pri vycviku Samozrejme moze byt aj dlhe meno, ale pri poveloch ho pouzivat skratene.
Najkrajšie meno pre psa je Cvoky a ešte sa mi páči aj Bond. A potom klasické ako Labka alebo bak. Mená pre psov nájdeš celkom fajn zoradené podľa abecedy a mien pre psov a fenky tu: » www.chovatelahospodar.sk/clanok/mena-pre...
Tiež som tam minule vyberala. Je tam veľa mien ale je fajn že su farebne odlíšené pre psov a pre fenky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
86 komentov
Ale ne, vyber si nejaké zo psieho kalendára, tam ich máš neúrekom
Caspeeeer
naozaj neodporúčam Caspera.
Ale druhy je Max, a to sa mi paci
@lucianeviemko ľko chudák pes... vieš vôbec, čo to slovo znamená? a že psy by mali mať krátke meno?
@luciamili ónpäťčísel ja som len slušne reagovala na plánované meno, tak ma láskavo hneď nemenuj vydedencom
??
ak pes tak ja by som dala Roxy , Twiggy, Geri alebo Bady
v každom prípade meno pre psa by malo mať dve slabiky a malo by sa dať ľahko vyslovovať, to ti odporúči hocijaký kynológ toto... čiže žiadny Outsider - dlhé a ťažko sa vyslovuje. odporúčam potom teda radšej pozrieť kalendár psích mien (hoci aj tam sa nájdu kadejaké zbytočne dlhé mená) » calendar.zoznam.sk/animal_nameday-...
A suhlasim s tym, ze meno by malo byt kratke, psik nan lepsie reaguje, lahsie si ho zapamata a je to velka vyhoda pri vycviku Samozrejme moze byt aj dlhe meno, ale pri poveloch ho pouzivat skratene.
Tiež som tam minule vyberala. Je tam veľa mien ale je fajn že su farebne odlíšené pre psov a pre fenky