Napíšte jedno meno, ktoré sa vám zdá sexy.. teda také, ktoré sexy znie Niečo ako suťaž. Píšte ženské aj mužské Mne sa páči Karin, Maci Ásu (Méjsi) a Jonatan
@tanecnica002 odkiaľ máš to meno Jonatan? Lebo ja som čítala jednu knihu a tam to bolo a odvtedy to meno zbožnujem.. a ešte ked ho nazvali, že "Nejt" a dievčenské Sofia, Vivien, Mariana..
@majo16 Keď sa povie Marián, spomeniem si na svojho bývalého škuľavého suseda .. Ale keď sa povie Majo, spomeniem si na sexy chalana z vedľajšej triedy
ja ani neviem, že je to normálne meno, ibaže tak volali jednu meganajväčšiu mrchu pod slnkom, keďže to bolo odvodené od jej priezviska, a v tom prípade nech by tam bolo aj každé druhé písmeno J, tak je to grcka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
129 komentov
a potom take ktore sa nikomu nepacia ale mne sa zdaju uzasne, take staroanglicke a tak ale keby som tak pomenovala svoje deti tak by boli smutne
a Simona je desne sexi!
@simka999 Aj tak sa to dá
a chlapcenske mi teraz nenapadne ziadne take
a od minulého štvrtka Dominik.
Teda, opak je možný, taký Gejza to musí mať v živote ťažké, ale inak...
ale inak Martin, Mário, Tomáš, Simona
a také menej exotické: Tatiana, Nastasia, Monika..
inak @tanecnica002 teší ma som karin
a z chlapčenských Matúš, Matej, Martin, Michal - hmm zaujímavé že všetko na M čo už ale celkom pekné meno je aj Kubko
@mielikki aj tak sa dá
Vlastne ani nie asi, ale to je také prvé zvláštne čo mi prišlo na rozum
chlapske Matej (ano mam rad svoje meno), Tomáš, Rafael ...
Ale nie... najsexy je Filip
Stela, Anabelle
Ani Adam nie je zlý...
ked ide o " erotiku " ale najkrajšie mená pre mňa ,, Nela,Nina,Lukáš "
akože sorry? ja nemám vkus? ten bol dobrý
ja ani neviem, že je to normálne meno, ibaže tak volali jednu meganajväčšiu mrchu pod slnkom, keďže to bolo odvodené od jej priezviska, a v tom prípade nech by tam bolo aj každé druhé písmeno J, tak je to grcka.
lenže moje meno je značne frekventovanejšie, čiže tam toto kravské riziko prirodzene narastá
ok, beriem
jou ..sebavedomie mi nechýba ja viem
Stephan
a zo ženských jednoznačne Agnes!
Zo ženských ... Anna, Júlia, Nina... etc.