jednym slovom, naplnujuce. je to pocit domova kdekolvek som ak sme spolu. nemam strach, ze sa jedno rano zobudi skor a pri pohlade na mna bude vidiet len chyby a nedokonalosti a prestane ma casom tak naozaj lubit. sposob akym ma lubi mi dava pocit 100% bezpecia a kludu a viem, ze mi rozumie a mame "spojenie", viem, ze sa nemusim snazit dokazovat svoju hodnotu a bojovat o jeho pozornost, pretoze jedine na com zalezi je, ze mame jeden druheho a obaja si to co mame cenime 24/7 ^^
Je to ako cítiť vôňu mätového čaju, každý deň mať jeseň aj s mäkkým svetrom. Ako keby harry potter nikdy neskončil, ako keď sa mi v obchode zapáči červená sukňa a môj zadok v nej vyzerá dobre. Ako keby som sa vynorila z hlbín a zhlboka sa nadýchla, je to spať v čerstvo prezlečených perinách, byť v bezpečí na konci krízovej situácie. Je to ako by som sa mala niečo, čo nemá nikto.
Strašne fajné to je, ja už to ani neviem ais nejako konrkétne opisovať, už som si na to dosť zvykla je to hlavne bezpečie. Proste viem, že mám niekoho na koho sa dá fakt spoľahnnúť, kto sa chce o mňa postarať a kto urobí pre mňa šialené veci. Ten okamih keď sa zobudím a frajer mi da pusu, to je strasne krasna vec a je to aj take vytesovanie z hluposti, rozhovory o tom akych psikov clovek videl a tak.... fajnota!
je to brnenie v tele, omámenie a pocit že život je krajší, že nie je taký hrozný keď k vám niekto cíti niečo také, že skutočne niekomu na vás záleží takým osobnejším spôsobom ako rodine .. no a je to jeden z najprijemnejších pocitov
Myslel som ,že pre lásku sú dôležité činy ale mýlil som sa. Žena to chce počuť, vedieť. Byť ubezpečená. Žiadny čin jej nenahradí to, keď jej niečo pekné poviete.
@espero dôležitejšie sú činy to je jasné, ale vzhľadom na to že ľudia sú prirodzene hlúpi a neistý, málokedy rozpoznajú zvýšenú snahu (resp. dobré činy) a preto potrebujú aj počuť tie slová aby si boli istý. Na tom nič nie je, to je život. A hovorím aj o mužoch aj keď toto konkrétne je asi typickejšie pre ženy.
byť milovaná je úžasné. je to taký pocit bezpečia, že nikdy nebudem sama. mám sa na koho obrátiť a rovnako som aj ja oporou pre ňu. vieme, že keby čokoľvek, spolu to zvládneme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@3