u mňa hauptplatz , pár minút z nového mosta
je tam taká stará budova, tesne vedla nej mreža ktorá je stále zavretá, dá sa preliezť , vyjsť hore schodmi a je tam taká absurdná lavička s jedným stromom, okolo múr , odkial sa už zísť dole nedá. (kúsok od vlakovej zastávky)
Strasne vela. Kludne aj na sidlisku si viem najst oblubene miesta. Ale zacala sa mi pacit Panorama na Gruntoch ako sa schazda do Karlovky. Ten vyhlad ked zapada slnko a rozsvecuju sa svetla...uzasne.
Vrakunský lesík, kukuričák na DD, slavín a okolie, Horský park, okolie Modrého kostolíka a tie uličky tam, Štrkovec, nábrežie, niektoré časti starého mesta, medická a prezidentská záhrada, Kalvária, veľa toho
az tak moc bratislavu nepoznam cize moj vber bude obmedzeny ale...
-Karlova ves - baraky na kopci - z nich je pkeny vyhlad
-Slavin
-Shtoor - meisto pri okne v kresle
- NEXT APACHE oh I love it !!!
- taky jeden Botel... Marina tusim. najviac party!
- pri zastávke Most SNP - vyhlad na rieku
- letisko
- obchodná
a tak
a teraz pozyvam @tosom aby vymenoval zhruba 350 miest
na Kolibe je jeden taký úžasný kopec pod Hrbatého domom, odkiaľ je popiči výhľad na BA, Slavín, Závodisko v Petržalke keď je teplo a svieti slnko , Opustená Lamačská nemocnica, Moods Bakery &Coffee; pod Michalskou bránou, Univerzitná knižnica, Billa v Carltone, Palacinkáreň na SAVku @bettsy @ssnehulienka ďakujem
@ssnehulienka Next apache je brutalny. Skoda ze maju take vysoke ceny..
Raketovka nad dubravkou,
hradza od bergu az po rajku,
nabrezie pri PKO,
koliba novostavby- je z tade uplne iny pohlad na mesto ako od hocikadial inakade,
Parklife na jakubaku
Stara tržnica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
je tam taká stará budova, tesne vedla nej mreža ktorá je stále zavretá, dá sa preliezť , vyjsť hore schodmi a je tam taká absurdná lavička s jedným stromom, okolo múr , odkial sa už zísť dole nedá. (kúsok od vlakovej zastávky)
Inak lubim cintorin kozia brana je tam nadherne ale uz strasne dlho som tam nebola
hí treba navštíviť! tam je pekne.
ale to by som ta musel zobrat, aby si pochopila kde ...
@iva199313 hmm, tamto znie zaujimavo, od noveho mosta kam presnejsie? to je niekde pod hradom?
-Karlova ves - baraky na kopci - z nich je pkeny vyhlad
-Slavin
-Shtoor - meisto pri okne v kresle
- NEXT APACHE oh I love it !!!
- taky jeden Botel... Marina tusim. najviac party!
- pri zastávke Most SNP - vyhlad na rieku
- letisko
- obchodná
a tak
a teraz pozyvam @tosom aby vymenoval zhruba 350 miest
@ssnehulienka ďakujem
Raketovka nad dubravkou,
hradza od bergu az po rajku,
nabrezie pri PKO,
koliba novostavby- je z tade uplne iny pohlad na mesto ako od hocikadial inakade,
Parklife na jakubaku
Stara tržnica
a McCafe
Ale, rada chodievam aj na Kuchajdu a do Prezidentskej záhrady.