oblubene: "neviem" ( da sa nim vyjadrit tolko veci )
neoblubene: vsetky veci typu "jj, nvm, ee, xixi, cwoo, tha, mno" a dalej vulgarizmy a co ma najviac vytaca - ked sa niekto vyjadruje uplne nespisovne a hovori dialektom...
ooo a este slovicko "fyzika"
mne toto síce nevadí, ale tiež ste mali v škole ľudí,ktorí hovorili namiesto pani učiteľka rôzne skomoleniny ako pančelka ?? ..viete keď sa niekto hlásil alebo tak...
jeejda oblubenych je kopu: haluz....ta ňe? ...skysla som ...aa neoblubene co ja vieem..hmm mozno nadavky take ze k..., p... a tak ..a potom ecee nemam rada profacke frazy: je vas tu 5 a pol a vyrusuujete jak keby vas bolo 20...potom este vstupte si do svedomia..to ma vie totaalne dostat ...mládež kĽud...a pod. ...
najneoblubenejsie-matika..a este ked mi niekto povie:"uvidis"...vtedy mam chut vrazdit ..a oblubene...tych je vela a vascinu by ste aj tak nepochopili cizee..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a nepacia sa mi vsetky slova skomolene /w, th a pod./
nenaj: funkcie
neoblubene: vsetky veci typu "jj, nvm, ee, xixi, cwoo, tha, mno" a dalej vulgarizmy a co ma najviac vytaca - ked sa niekto vyjadruje uplne nespisovne a hovori dialektom...
ooo a este slovicko "fyzika"
a páčiť sa mi páči LOL a ROFL...^_^
Obľúbené slovo nemám, ale vždy mi spraví náladu, keď počujem: 'papľuh'
najneoblúbenejšie je "závisť"
mne sa vzdy vybavi pri tom "Ľaľa, ten papľuh mi ogrcal krpce!" a "Hore grúňom sa terigá honelník s bu(d)zogáňom."
to mi pripomina, nemam rad slovensky dubbing.
$£0\/3|\|$|{1 _|42¥|{0\/3Ð(1 $4 |\/|µ$14 $7®4$|\|3 |\|µÐ17. _|4 ߥ $0|\/| 1(|-| (4$70 ß1£.
(kto rozumie, dobre, ostatni ma nebite)
neoblubene: misa:/
neobľúbené: všetky angilcké čo tak často mnohý používajú a myslia si že sú kúl! je to primitívne, choré a úbohé...