moja je 8 a preco? mozno preto ze ked som bola malaa tak vzdy som hovorila osem osem osem na vsetko a odvtedy mi ostalo 8 a vzdy ked je napr 8 nieekde v datume alebo tak nie vzdy siice sa mi stane nieeco dobre neviem ci je to len nahoda alebo neviem
moje je 3-.a precoi to nevem este ked som bola mala som mal tak 6rokov so ms nad tym zamyslala ale som to brala zesme 3ja oco mama a ja....no ked som mala 7sa rozviedli...tak nevme koli comu je to..ale aj byvam v baraku na 3jke a narodila so msa 3.10....(presne mamine na 20narodky a nevemproste jka je moje stastne cislo ale preeco to neviem
určite 6, pretože je to najzáhadnejšie číslo celého číselného radu, jednoznačne .....noo a kedysi mi ho označili v jednom horoskope k mojmu menu, že maja, takze fajn
moje cisla su 2,4,8 ako ich aj mam v nicku.2 a 4 mam rada ani neviem preco, a 8 je moje osudove cislo..to je to cislo ked si zratate cislice v datume narodenia
4 - lebo tak pekne znie: "štyri" a okrem toho je to aj o stupeň lepšie ako gula a znamená, že neprepadnem a ešte má to číslo veľa spoločné s mojím priateľom
7 - lebo ho mám v dátume narodenia, je to moje osobné číslo a keď sa napíše písaným, tak je to najkrajšie číslo zo všetkých
moje oblubene cislo je 6... je mi velmi sympaticke a proste ja newem.. krasne ciselko.. newem ci mi prinasa stastie alebo nie ale ked si spocitam cely moj datum narodenia tak vynde 33 a to je 6...
mojim oblubenym sa stala 3 lebo to je take peknucke cislo a u nas 3x to proste kto nas nepozna ta nepochopi to 3 ka je take super cislo take no sa neda vyjadrit slovne proste 3 je 3
moje oblubene cislo je 6 a to preto, ze v skole ju nemozem dostat a v scitani vsetkych cislic v mojom datume vyjde sestka. a 6 je najlepsia! aj satanovi sa tak pacila, ze si ju dal az trikrat!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
sklada sa z dvoch nul a nula sice vyjadruje zapor ale dva zapory su vlastne klad
81 - to mal daky hokejista na drese
a potom mam rada cisla 7,1,4 a aj spolu ako 147 - preco??
ale asi vyhrava cislo 7 - pretoze je naadherne, a neparne
ale v kazdom pripade - su to iba cisla
7 - lebo ho mám v dátume narodenia, je to moje osobné číslo a keď sa napíše písaným, tak je to najkrajšie číslo zo všetkých
Jednotka nie! Pretože pri jednotke je blízko nula.
pre pochopenie sa prosím pozrite na klávesnicu vášho mobilu