Ja som Šmidová a volajú ma hocijako: Schmidová, Šmídová, Schmidtová a jeden kamoš si pomýlil český výraz škarohlíd s karošmíd (prvým menom som Karolína)
Ja mám milé priezvisko..a skomolenina, ktorú nemám moc v láske je Mráziková Potom mi od slova mráz vznikla prezývka starého typu mrazničiek Calex...tak ma na základnej volali
Raz ma fakt napálilo, ked´ som dostal papier kde bolo: Dávid Eliáš...
Bola to ospravedlnenka z dňa narcisov, dali mi tam toto meno a kamarátka čo bola tiež, ešte skôr než som zistil ako sa volám mi hovorí: "Pozri čo mi tam dali, že Brandýsová...Ved´ ja som Zdena Brandejsová!"
Hovorím jej že to nie je také zlé, a popri tom si ticho hovorím: Dúfam že mi nepoplietli meno... A DRB! Dávid Eliáš je na svete! Haló! To je také ťažké pochopiť meno David Elšík? Ale je to okej, aspoň sa vždy zasmejem Niektorí ľudia vymýšľajú úplné akrobácie...
ouuu... odkedy sa píše priezvisko s tvrdým y?? Žeby sa v tom ústave znovu nudili a nemali na práci nič iné, lne znepríjemňovať život poctivým občanom??
Si pamatám že ešte v školke som mala kamošku ktorá sa volala šlapákova - no a je jasné ako sme ju volali ale my sme to mysleli uplne nevinne - ved šlapka až neskor som sa dozvedela že to má viac významov
hej, to moje zhovadilo už veľa ľudí, keď povedalo romanová, a najlepšie tu v taliansku, romanonova... na to som alergická, radšej mám, keď ma volajú romana, to je peknééé
heh mno ja tam mam sprzy a takto za sebou a sem tam sa stane že si to niekto pomýli...a po toľkých rzoch už dakedy aj ja mám problém to napísať bez chyby... kamaráti nekomolia, len raz taká otázka, či to je anozaj alebo sa to len niekto hral s klávesnicou...
Hoadia Pretoze je pomadarcene a ludia ho citaju doslovne. Ale nejak extra mi to nevadi Jedine jedna ucitelka Sjl, ktora mi ho zhovadzovala furt a proste sa to nevedela naucit
Mna volali stale inak...raz som bola Juskova, potom Jackovičova a dokonca ten rok som uz aj Chochoľakova ale tak..moje priezvisko je uplne ine...podobne Jackovičovej
Ja som Petráš a na jednom Rap battli sa mi stala kurva vec xD dal mi odjeb ze som mohol ist plakat xD citujem ,,Štefan Petráš, vajco vetráš" Hned potom sa slovny battle zmenil na päste xD Amok jak rit a amen tma pre celu scenu Co uz nemoze clovek vzdy vyhrat
teraz už ani veľmi nie,ale na zakladke,ked som bol tak skoro stale..........Zelinka..............ty mas tolko bratov a sestier,všade tu naokolo a podobne
mam rada svoje priezvisko, lebo je dost tazke a teda malokto si ho zapamäta.. cize aj pri skusani sa castokrat stava ze vyvolavaju takych co maju lahsie priezviska... dakedy teda
ja mám spolužiaka , ktorý sa volá Čulík a ja som Elšík! Potom mám spolužiačku Bohonyovú Ritu (ale číta sa "Bohoňová") a spolužiaka Ferka Bohonyho (ktorý sa volá, normálne Bohony,nie "Bohoň" ako z maďarčiny) A profáci si nás stále mýlia a pletú... najmä mňa a Čulíka...Ale Feri mi vymyslel dobrú prezývku, tuším najlepšiu akú som kedy mal, že: Elšoman
Ale ešte jedna spolužiačka sa volá Franóová...a jedna profka ju volá Fraňová a druhá Faraónová Idem sa vždy došťať z toh
A ďalšia sa volá Turjanová a ju volajú že Turnajová Celá trieda sme nejaký dopletení
ešte v prvých ročníkoch na gympli ako malé decká si zo mňa robili srandu a volali ma Titka, nenívidela som to, našťastie s tým prestali po čase. A teraz, po rokoch krásneho nekomolenia môjho priezviska, s tým začali profáci na výške! Vraj "vyslovujete sa tvrdo alebo mäkko, kolegyňa?" NENÁVIDÍM TO!!!! Tak si len vyslovte Titková mäkko!!!!
@48@spacecowboy ja som sa skoro pošťala, ked som prečítala to že Faraonová
noo a mne priezvisko ani veľmi nehovadia... ale občas sa stane, že naša matikárka mi povie nejako úplne onakvejšie aj mojej kamoške jednej ale to len nás 2 si mýlia a nikoho iného
no ja sa volam Horváthová,ale cita sa to Horvátová,cize casto to pisu bez H. Haluz bola ked do skoly prisla nova profka a tiez sa vola tak ako ja a spoluziacka robila zoznam,kto ako sedi a napisala ma iba Horvatova,tak profka krik ze co nevie ako sa to pise.
Raz nam suploval byvaly skolsky farar,prvo ma precital v triednej knihe ako Horvátková,kamoska ma tak istu dobu volala,ked sme spolu sedeli A potom ked zistil ze to Horváthová,zacal sa so mnou hadat,ze to h sa musi citat,preto tam asi je,tak ma volal Horváthová.
keďže mám priezvisko maďarského pôvodu, tak sa aj po maďarsky píše... len sa číta inak... a je to vtipné, ako to každý píše po slovensky ale už sa nevzrušujem, neopravujem a nechávam to tak a niekedy ma to vie nasrať, keď ho prečítajú tak, ako sa píše
Ja som Gerhátová a na svojom priezvisku som už zažila všeličo: Gerharthova, Gerhathova, Gerhardová. Milujem, keď ľuďom poviem aby písali ako počujú a oni to dovržú.
@52 ách áno, ja sa idem došťať z toho ešte teraz, ked´ si na to spomeniem ako jej tak prvý krát povedala...celá trieda z toho nemohla a Vivien chuderka sa červenala ako zadok paviána
No,ale aj sa nasmejem na teláku, ked´ telocvikárka robí dochádzku Ona číta priezviská dievčat bez prípony -ová : Pytel Monika, Šingliar Biba, Heriban Barbora...
A vždy sa jej podarí schomoliť niekoho priezvisko!
Neszméryová=Nešmérová, teda Nešmér Turjanová=Tímea Turnaj a táááák a čo ma dorazilo naposledy, ked´ biologikárka povedala spolužiakovi Kubovi Kovárovi, že Kozár Nie je na tom vo svojej podstate nič smiešne, no mňa rozosmeje každá hlúposť a na tomto som sa rehotal celú hodinu
no ja to svoje radšej nepoviem, lebo na prvej triede na strednej si z toho každý robil piču, a potom ešte aj v druhej triede a teraz už len občas počujem niečo zlé na adresu môjho priezviska
u mna je to zase tak, ze si robia srandu z mojho mena krstneho volam sa lucia a volaju ma lucyka, cika ale najcastejsie cikula aj ucitelky sa na mne smeju ked cez celu triedu tak na mna kricia
no ja sa volam veronika andrejkova a moja matikarka raz ucili andreju andrejkovu takze mi stale vravi andrejka...no a jedni chalani co chodime hrat pingpong tak stale ma volali andrejka tak teraz vymysleli ze andrejka veronikova srasne to s nimi strane a vzdy pridu ze andreejka
no priezvisko velmi nie......len nejake rymovacky k tomu boli..........skor mam skomolene meno....uz asi milion mien som mala a ide to stale dalej.......no aspon sranda
jo a teraz mi bliklo, že existuje panelák, kde v jednom byte býva pani kapustová a pán polievka a maná majú na dverách pod sebou. kapustová polievka sa delí o byt
Moje meno sa viacej zhovadit neda ako je xD Teda priezvisko je madarskeho povodu najviac sa sulam ked ucitelky zacnu komolit vtedy ani nedycham...najprv hamba potom rehot..ale zvykla som si...
ja som Jágerská a stáva sa, že mi povedia jagi alebo jagermajster....potom moj ujo je oravec a mu na listok na lod napisali, ze dravec....no a spoluziacka je Páleníková..to je samozrejme pálenka a spoluziak je Pračko a hovoríme mu Prčo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
@lvanka aj ja mam nemecke meno a malokto ho vie spravne napisat
a pravdepodobne odtiaľ mám aj prezývku...čukan->tukan-> seriál) Zippy (& Zac,tukaní detektívi... pred vyše 8rokmi to chodilo, kreslený seriál)
Bola to ospravedlnenka z dňa narcisov, dali mi tam toto meno a kamarátka čo bola tiež, ešte skôr než som zistil ako sa volám mi hovorí: "Pozri čo mi tam dali, že Brandýsová...Ved´ ja som Zdena Brandejsová!"
Hovorím jej že to nie je také zlé, a popri tom si ticho hovorím: Dúfam že mi nepoplietli meno... A DRB! Dávid Eliáš je na svete! Haló! To je také ťažké pochopiť meno David Elšík? Ale je to okej, aspoň sa vždy zasmejem Niektorí ľudia vymýšľajú úplné akrobácie...
ina take zaujimave priezviska...ktore poznam...
p. prof. Srnková, p. prof. Bobor, p. uc Vlčko...omg....viac ma nenapada..
ja som Annamária Turzová a všetci mi píšu buď Anna Mária alebo Anna-mária alebo neviem ako a Thurzová....ma sere brutálne...
Ale ešte jedna spolužiačka sa volá Franóová...a jedna profka ju volá Fraňová a druhá Faraónová Idem sa vždy došťať z toh
A ďalšia sa volá Turjanová a ju volajú že Turnajová Celá trieda sme nejaký dopletení
a spoluziakovi vecne hovori anglinarka pivovarci namiesto piovarci
inak sme taka dost zvieracia trieda
noo a mne priezvisko ani veľmi nehovadia... ale občas sa stane, že naša matikárka mi povie nejako úplne onakvejšie aj mojej kamoške jednej ale to len nás 2 si mýlia a nikoho iného
Raz nam suploval byvaly skolsky farar,prvo ma precital v triednej knihe ako Horvátková,kamoska ma tak istu dobu volala,ked sme spolu sedeli A potom ked zistil ze to Horváthová,zacal sa so mnou hadat,ze to h sa musi citat,preto tam asi je,tak ma volal Horváthová.
a ozaj,priezvIsko
No,ale aj sa nasmejem na teláku, ked´ telocvikárka robí dochádzku Ona číta priezviská dievčat bez prípony -ová : Pytel Monika, Šingliar Biba, Heriban Barbora...
A vždy sa jej podarí schomoliť niekoho priezvisko!
Neszméryová=Nešmérová, teda Nešmér Turjanová=Tímea Turnaj a táááák a čo ma dorazilo naposledy, ked´ biologikárka povedala spolužiakovi Kubovi Kovárovi, že Kozár Nie je na tom vo svojej podstate nič smiešne, no mňa rozosmeje každá hlúposť a na tomto som sa rehotal celú hodinu
zasluzila sa akurat o to,ze ma tak teraz kazdy vola
no a aj teba píšu tak kade jako????
Z mamky raz spravili nemci Frau Naďovar , a tak