Paríž. Praha. A asi by som nikdy neverila, že to poviem, ale aj Londýn, nádherné mesto, ale kým som ho nezažila, myslela som si, že je nepríjemné. Ale je... dokonalé. Možno by bolo moje vysnívané miesto aj New York, ale ten chcem v prvom rade zažiť na také tri dni, až potom by som sa rozhodla. Hlavne, preboha, nie v Nemecku alebo akejkoľvek inej nemecky hovoriacej krajine.
hrozne dávno som mala vysnívané mesto Viedeň a potom som tam začala chodiť potom som si raz povedala, že chcem ísť do Prahy teraz tam chodím pravidelne - ja som mala také malé sny
tak neviem, do Španielska sa tiež dostanem ľahko...
asi dostatť sa fakt hocikde...určite nie do velkých miest, skôr niekam do menších, kde je krásna príroda a tak
Ja som bol na Hawai, L.A. , Londýn, Mníchov, Paríž, Vieden, Budapesť- tu žijem , Bratislava, Madrid, Miláno, Dublin , Praha, New York, ale najviac by som sa chcel dostať na Šalamúnske ostrovy, na Hawai ešte raz, Manchester ale najmä na Tahiti !!!!!! ( » www.google.sk/imgres?imgurl=h...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
To je môj sen tam ísť
Ale asi aj Londýn k tomu a veľa iných.
a potom Menzoberranzan
Mne ide v podstate hlavne o Eiffelovku
To je to jediné, vlastne prečo Paríž.
LONDÝN
LONDÝN
LONDÝN
....a potom nejaké iné (najlepšie južnooanglické) britské mesto.
...a Dublin
DUBAJ
DUBAJ
DUBAJ
DUBAJ
tak neviem, do Španielska sa tiež dostanem ľahko...
asi dostatť sa fakt hocikde...určite nie do velkých miest, skôr niekam do menších, kde je krásna príroda a tak
a potom nejaký exoický ostrov ako: Bora- Bora ...a Dubaj! !