Kybernetika, robotika, automatizácia - niečo z tým - robím preto všetko čo viem ale no veď uvidíme - je to dosť čierne
Robotika nejako v súčastnosti neprekvitá
Tak vysnívané, ale nie reálne veterinárka-ale byť lekárka iba tým zvieratám, ktoré mám rada Ako psík , koník, tiger atd, ale určite by som nechcela ošetrovať hospodárske zvieratá pavúky a tak
@no fuj ble.. ja sa pawukow bojim... =D to by som si nekupila ani keby mi ma za to dat nekto 5.000.000€(150.630.000SK)..=D alebo to uz mozno hey, este by som uwazowala lebo by to bola asi zaujimawa ponuka..=D
odjakživa som chcela byť KYNOLOGIČKOU...ale časom som pochopila, že ma to asi neužívý a aj mi to mnohí ľudia vyhovorili a tá škola je aj ďaleko...tak teraz trčím na OA... ale je to celkom oki heh...ta tak no
@1 ľavý naskakovač ma dorazil inak som vždy chcel byť futbalista ale za 1.neni čas sa tomu venovať a za 2.moja fyzička..*tired* a teraz má láka niečo s hudbou..no jo bojím sa budúcnosti
asi viacerý mate taký sen chcel by som byt ...pracovník firmy z modro-zeleným logom z hlavným sidlom vo Francúzsku starajúcej sa o kyslím dažďom postihnuté stromy (vysoké 10-30 m) v severnej Brazílii
lekar alebo ako sim1329 psycholog..obdivujem ich..pridu mi tak strasne inteligentni a rozhladeni ze to by som taka chcela byt..a samozrejme lekari aj dobre zarabaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Neviem... mozno technik v hostingovom centre a pod... urcite s PC alebo elektrikou
Robotika nejako v súčastnosti neprekvitá