Aké je Vaše životné motto ? Aké ponaučenia máte zo života ? a Čo Vás motivuje ?
Moje životné motto: "What you tell yourself everyday will either lift you up or tear you down"(Čo si poviete každý deň tak Vás to, buď posunie hore alebo Vás strhne dole
Ponaučenie som počas svojho života výrazne videl na svojej naivite, že verím iným.
Nemam mota, maximalne "nikdy to nevzdavaj" alebo "never nikomu", Easy day, Was yesterday...
Ale vzdy si rad pozriem povzbudzujuce filmy ci uz o americkom futbale, boxe, mma atd.
mám rada také tie motivačné hlášky ale vybraať jednu oblúbenú je tažké....tiež mám hlavu plnu tých svojich
napríklad musela som ochorieť na to aby som sa dokázala tešiť s každodenných maličkostí ako je dýchať, prechádzať sa a vôbec existovať...čo vlastne znamená že niekedy sú aj zlé veci na niečo dobré......................a celkovo myslím, že ked chce byť človek šťastný, tak sa musí vedieť tešiť z maličkostí. A niekedy sú tie maličkosti nakoniec tie najpodstatnejšie veci.
“Better to fight for something than live for nothing.” (Lepšie bojovať pre niečo, než žiť pre nič.)
George S. Patton
Nevzdávať sa aj keď je už všetko takmer stratené. Riešenie je na konci vždy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Robím, čo uznám za vhodné, bez toho, aby som sa pri tom odkazovala na nejaké motto, či aby som sa riadila podľa neho...
Motivuje ma radosť (moja a druhých), priateľstvo, láska...
A nedávam váhu na prvý dojem...
Po búrke vždy výjde slnko !
Život bez rizika neexistuje.
- Never nikomu
Ale vzdy si rad pozriem povzbudzujuce filmy ci uz o americkom futbale, boxe, mma atd.
It ain't over till it's over...
napríklad musela som ochorieť na to aby som sa dokázala tešiť s každodenných maličkostí ako je dýchať, prechádzať sa a vôbec existovať...čo vlastne znamená že niekedy sú aj zlé veci na niečo dobré......................a celkovo myslím, že ked chce byť človek šťastný, tak sa musí vedieť tešiť z maličkostí. A niekedy sú tie maličkosti nakoniec tie najpodstatnejšie veci.
George S. Patton
Nevzdávať sa aj keď je už všetko takmer stratené. Riešenie je na konci vždy.
F.Nietzsche