vacsinou ovsene vlocky s hrozienkami, chia semienkami, hodim tam este nejake semienka - lanove, sezamove, slnecnicove, k tomu banan a protein
vydatne ranajky, od kedy ranajkujem, citim sa lepsie, kedysi som praktizoval IFko vzhladom k skole mi to vyhovovalo, ale teraz su ranajky praktickejsie a nabiju ma energiou doobeda
Ovsené vločky s jogurtom a keď mám nakrájam ešte ovocie... samozrejme dva čaje (lebo aspoň pollitra treba slight_smile: na raňajky, pretože studená voda chladí a šokuje žalúdok po prebudení
Raňajkujem väčšinou ovocie, alebo sladké pečivo (rôzne buchty, koláče, croissanty, záviny - ako kedy) či sušienky, alebo keď rožky, tak slané - s nátierkou
Tak najidealnejsie podla mna by boli take ze chleba syr zelenina alebo podobne no ale vacsinou mam take ranajky ze si nieco zobnem co prve zbadam a idem si zapalit
Zaleží práve v akom režime sa nachádzam. Teraz v diete je to biely jogurt a protein.
Ked som v klasickom treningovom tempe, ked nezhadzujem do vahovky tak mam dvojo ranajok. Hned ked vstanem nejaky rychle cukry a protein, potom je to jogurt a ousene vločky + ovocie a rôzne odnože tohoto celeho.
prazenica z troxh vajec so slaninkou a cibuklou k tomu dva deci kysleho mlieka a kustok ovcieho syra s akousi paradajkou, paprikou...
po takom vydrzim pol dna kalat drevo.
ovsene kokocinky su tiez dobre, ale mili birdzaci, treba ich zalievat skor, par hodin vopred, aby ovos naboptnal a my ho vedeli dobre stravit.
cukry v sladkom a keksoch je energia pre cocotkof... to je energia na 5 minut...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
vydatne ranajky, od kedy ranajkujem, citim sa lepsie, kedysi som praktizoval IFko vzhladom k skole mi to vyhovovalo, ale teraz su ranajky praktickejsie a nabiju ma energiou doobeda
Raňajkujem väčšinou ovocie, alebo sladké pečivo (rôzne buchty, koláče, croissanty, záviny - ako kedy) či sušienky, alebo keď rožky, tak slané - s nátierkou
ale vyhovuju mi aj teple veci - parok / prazenica + slaninka, k tomu nejake paradajky, salat/rukola, ovocny dzus, mozno ryzovy chlebik, kava
@telecirkus
Ked som v klasickom treningovom tempe, ked nezhadzujem do vahovky tak mam dvojo ranajok. Hned ked vstanem nejaky rychle cukry a protein, potom je to jogurt a ousene vločky + ovocie a rôzne odnože tohoto celeho.
A vacsinou jogurt/nemliecny jogurt, vlocky alebo pecivo s niecim, ale na tom si az tak nepotrpim.
prazenica z troxh vajec so slaninkou a cibuklou k tomu dva deci kysleho mlieka a kustok ovcieho syra s akousi paradajkou, paprikou...
po takom vydrzim pol dna kalat drevo.
ovsene kokocinky su tiez dobre, ale mili birdzaci, treba ich zalievat skor, par hodin vopred, aby ovos naboptnal a my ho vedeli dobre stravit.
cukry v sladkom a keksoch je energia pre cocotkof... to je energia na 5 minut...