uvarím a upečiem hocičo, ale najviac ,,objednávok" mám na bratislavské rožky z kysnutého cesta, zapekané zemiaky s brokolicou vajcom a smotanou, zeleninovú polievku s krupicovými haluškami a ovšem bryndzové halušky
ale na taký guláš by som si sama netrúfla, ani na pečenú kačku..
zemiaky s lososom a brokoličkou aj ked to u nas jem len ja a nevadi mi to. a aj paradajkovu polievku viem. a cestoviny s omačkou paradajkovou a olivamy...ňom ňom.. by som si dala !!! a ešte vela toho, ale toto je asi také naj..
@l1me Ak sa chces naucit recepty, s ktorymi mozno zaziarit, @lanthorn bude mat o par dni instruktazne gastronomicke videa.
Povedala by som, ze nimi mozno viac nez len zaziarit, zatial mali vzdy uspech. Co by tam malo byt na 98%: Chilli con carne, Pizza z trojfazoveho cesta alebo (Queue de Boeuf Farcie et Braisée au Vin Rouge - Stuffed and Braised Oxtail) cize plneny hovadzi chvost na vine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a zemiaky plnené praženicou ? o tom som nikdy nepočula
ale na taký guláš by som si sama netrúfla, ani na pečenú kačku..
Ale tak čo ja viem,zvládam aj zložitejšie veci dosť dobre,napríklad na sviečkovú sa minule nikto fakt nesťažoval.
akurát možno bryndzové špagety bez bryndze
ale robím úžasnú smotanovú tortu
a tortu smotanovu tiež, ale to vie každý...
ale inak robím úžasné cestoviny ! fakt !
ale odborník som na rybišky a mäsíško :3
Povedala by som, ze nimi mozno viac nez len zaziarit, zatial mali vzdy uspech. Co by tam malo byt na 98%: Chilli con carne, Pizza z trojfazoveho cesta alebo (Queue de Boeuf Farcie et Braisée au Vin Rouge - Stuffed and Braised Oxtail) cize plneny hovadzi chvost na vine.