encyklopedie, tie mam asi najradsej, kedze citam iba to (vacsinou odbor letectvo & vojenska technika, vesmir a odborne knihy o PC, popripade fyzika...)
ale inak citam dievcenske romany kde sa pise vecinou o babach co prave sa rozchadzaju z deviny a maju posledne prazdniny co mozu byt spolu a vselijake prihody sa im stanu atake
Sci.fi samotné veľmi nemusím, preferujem fantasy, ale aj beletria všeobecne je pekná. A najnovšie začínam trochu flirtovať i s poéziou Ja mám rada v podstate kadečo, milujem rozprávky a encyklopédie
dúfam že od sestry zase nedostanem na vianoce nejaké jebnuté knihy...za to že ona číta každú vec čo jej príde pod ruku neznamená že aj ostatní to majú radi,asi nič iné nevie darovať :/
necitam knihy..tak musime chodit do kniznice tak ked tam uz idem aby sa nepovedalo daco poziciam ale necitam to..mala by tu byt moznost ze obcas citam casopisy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
moje je fantasy
ja medzi odborne tak som vybral ine.
ROmány..alebo nejaké mysteriózne..o záhadách..
Ale prečítam všetko ak ma to zaujme
ja čítam všechno, bez obmedzenia (ak nerátam čas)
teraz citam Stendhala -Cerveny a cierny.....