jednoznačne romány....sú také romantické ale aj napínavé a veľmi zaujímave...taktieš detektívky hlavne treja pátrači alebo niečo od thomasa brecinu. fantasticke ako narnia sú dobre aj to sa mi páči ale na horory sa rada dívam ked ich cítam az tak sa nebojím
Asi som divna, ale najradsej odborne (psycholog., fylozof., encykl..). Vzdy, ked si aj rozcitam nejaku beletriu, takmer nikdy nedocitam do konca. Aj ked ma bavi a tak, ale.. nakoniec dam prednost inym veciam a Kafka mi teraz uz lezi druhy mesiac na policke so zalozkou na 24.strane. Ale musim sa donutit citat viac. Hlavne chcem mat prehlad z nejakych takych dolezitych veci, rada by som sa dostala uz konecne ku Coelhovi, Salingerovi a pod. A uz chvilu ma drzi nutkavo tryzniva potreba si precitat knihu Homo Faber (Max Frisch), lebo sa to slovne spojenie vyskytlo v jednej pesnicke a teraz nechapem celkovy suvis .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov