Aké korčule si mám kúpiť ? myslím tie kolieskové, ja vobec neviem podla čoho to vyberať, máte s tým niekto nejaké skúsenosti že ktoré sú také dosť dobré, kvalitné a rýchle ?
Ktoré mi aj vydržia a tak ? nejaká lepšia značka ? na cene asi ani nezálež
rollerblade, roces, alebo fila su celkom dobre, rychlo idu tie, co maju väcsie kolieska ( 90mm priemer a väcsie) , za okolo 150 - 200 eur najdes celkom slusne. Hlavne si ich nekupuj cez net, ale pekne krasne vyskusaj v obchode, ci ti sadnu, a tak
ako prve korcule? to mas jedno, ako ti sadnu v obchode, tie rozne typy vies vyuzit vo svoj prospech, alebo nejake specialy taktiez az ked to vies poriadne ... takze proste chod do sportu a nabuchani chalani ti tam poradia nieco
mne sa osvedcilo nakupovat z netu. ked pojdes podla navodov ako si vybrat vid tento » korcule.com/index.php?main_... a porovnas si to s tabulkou velkosti danej znacky, korcule ti v pohode sadnu. alebo poriadia aj cez mail. to by bolo k vyberu velkosti. zvysok zalezi od tvojho rozpoctu a poziadaviek.
Co sa tyka konkretnych znaciek. ak mas vacsi rozpocet urcite sa oplati zainvestovat do kvalitnych napriklad K2 napr tieto vyzeraju pre baby uplne super podla mna » korcule.com/kolieskove-korc... a ak mas mensi rozpocet, tak powerslide maju podla mna super pomer ceny a vykonu kukni sem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
mne sa osvedcilo nakupovat z netu. ked pojdes podla navodov ako si vybrat vid tento » korcule.com/index.php?main_... a porovnas si to s tabulkou velkosti danej znacky, korcule ti v pohode sadnu. alebo poriadia aj cez mail. to by bolo k vyberu velkosti. zvysok zalezi od tvojho rozpoctu a poziadaviek.
ak by si mala nejake pochybnosti o tom ake kolieska alebo loziska, tu su zaujimave clanky » blog.korcule.com/ako-si-vybrat-k... a tento je o loziskach » blog.korcule.com/vsetko-o-inline... .
Co sa tyka konkretnych znaciek. ak mas vacsi rozpocet urcite sa oplati zainvestovat do kvalitnych napriklad K2 napr tieto vyzeraju pre baby uplne super podla mna » korcule.com/kolieskove-korc... a ak mas mensi rozpocet, tak powerslide maju podla mna super pomer ceny a vykonu kukni sem