mna, ako korculovu luzu by zaujimalo, "kto" to vobec ten ABEC 7 je. [aby som vas dostal do obrazu, na nejakej diskusii som cital, ze nie je dobre si kupovat korcule ktore maju pod ABEC 7...]
ja som za 70eur kupil v exisporte minuly tyzden obyvajne inline naucit sa to da popripade zozen kamarata co jazdi a nauci ta naskakanie zabudni a ine hovadiny... jazdit sa da na hradzi
a neboj sa, neprotrebujes k tomu ziadne instruktazne videa ani knihy.. proste sa len korculujes, na tom nieje nic zlozite. jasne ze zo zaciatku na tom budes vyzerat jak druk, ale to v pohode zvladnes
a este som zabudol, ze tie moje maju abec 5 a ide to jak drak..takze na tom si zase tak moc zakladat nemusis. kludne mozes kupit aj abec 3. az take zle to nieje
riadit sa podla ABEC je upla somarina. abec udava tolerancne hodnoty pre presnost behu a presnost rozmerou. neposkytuje ziadne informacie o kvalite zpracovania materialu,obzvlast o kluznej ploche. voly loziska(axialnej a obvodovej) druhu a mnozstva maziva. druhu a kvalite klietky. druhu,prevedenia a ucinosti utesnenia. koeficientu trenia. pri loziskach by bolo lepsie vediet ake je valive trenie a momont trenia za chodu loziska. dalsou smerodatnou velicinou je otacivy momont, ktory je nutny pre udrzanie loziska v pohybe. takze jedinou vyhodou lozisiek z vysim ABECom moze bit eventualne dlhsia zivotnost.takze sa riadit len podla abecu je hlupost.
knihy existuju ale neviem ci aj na slovensku
kup si nejaku kvalitnu znacku. napr. roces alebo rollerblade...
@9 no tak SORRY ale tak...vies..uz som aj zazil take ze som ucil v T-MOBILE nastavit slovencinu na mobile comi predavaly. alebo v inom obchode mi zase "odbornici" tvrdili ze cd ked "napalis" a odlozis do skrini a nic z nim nerobis, tak za 2 roky bude ponom ze vobec nepojde a z tymi abecmi to je vo vseobecnosti asi vo vetsine obchodou tak. a je jedno ci su na slovensku , alebo v cesku alebo inde. nepovedia pravdu o tych loziskach. ved ani vetcina vyrobcou nepovie vsetko, len tam da ze abec ten a ten a hotovo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
cize cim vyssi abec, tym lepsie. korcule potom ficia ladnejsie a rychlejsie a maju vacsi dojazd. 1 je najhorsi a 7 najlepsi
ale zase nejaku zaruku o trvanlivosti ti to aj tak neda, treba sa o to aj starat sem tam
ja mam agresivne salomon Sti Pro
tusim, ze stali okolo 12 tisic v dobe kúpi
a aky konkretny typ pre zaciatocnika odporucate?
ktory shop v BA ma najlepsi vyber?
knihy existuju ale neviem ci aj na slovensku
kup si nejaku kvalitnu znacku. napr. roces alebo rollerblade...
diky za radu, ale pochybujem, ze na to vsetko co si vymenoval, mi predavacka bude vediet zodpovedat
1dnoducho mi ide o to, kupit si kvalitne korcule pre zaciatocnika.
idem mrknut do sopov
ktore z tejto ponuky by si doporucil ty?
» rollerblade.com/site/products.p... 〈=1&id=3