ale vies o tom, ze biebera si viem nastavit aj ja? aj rihannu? a sedel na posteli s ciapkou na hlave a okolo neho bolo este par ludi, ze? to ti spravi hocikto. ale verit tomu...
Dokázala som spraviť niekoho šťastným. Tak, že mu to bolo vidieť v očiach. Každé slovo, pohyb, úsmev to dokazovalo. To je asi to najlegendárnejšie, na čo som hrdá.
A potom také hlúposti.
Dostala so msa na tú školu.
Dostala som sa do štádia, ke´d niektoré veci vidím dospelejšie, ako moja stariša sestra.
Viem povedať NIE.
Dokázala so msa prihovoriť pár neznámim ľuďom, ktorí ma niečím zaujali.
Naoučila so msa hovoriť prepáč keď je to namieste.
@chevro že tomu neveríš neznamená , že to nie je pravda sherlock
či niečomu veríš alebo nie nemá žiadnu dôkaznú hodnotu a nemožno z toho vyvodzovať závery a namiesto rozprávania o niekom v tretej osobne by si sa mohol podeliť o niečo legendárne
A nevolal, chytil som ho na 5 sekúnd a stihol som mu napísať you are nooob
@chevro ty si totalne off topic kámo , ty nemusíš riešiť kto sem píše pravdu a kto nie, táto téma je na to aby sa ludia podelili o nieco legen.....wait for it... DARY
@chevro tak asi nemáš čo napísať , čím si potvrdil moju domnienku
Ja viem, že som chytil na webke JB , ty mi to neveríš , ani jeden z nás nemá dôkaz , tak nemá zmysel to riešiť slovo VS slovo.
Ako ti to vysvetliť , ked sem napíše 14 ročné dievča , či je tehotná , tak neriešiš či to je fake alebo pravda, vyjadríš sa k téme.
Forum je a vždy bude plné pravdy aj klamstiev a selektovať to a hrať sa na detektíva , ale hlavne OBVINOVAť NIEKOHO, žE KLAME BEZ DôKAZOV , na to forum neslúži
A ak sem chodíš len na to, aby si lidkvidoval debaty iných ludí , tak.... si divný
2. rozrezau som sieťky so zemiakmi v tescu aby boli voľné
3. založiu som si nik na birdzi
4. vyhrabau som sa sam vlastnoklične zo zeme keď som mal 2 roky
5. napisau som ti do fora či si už čisty chujo, keď si zažiu taketo huste veci a chvališ sa nimi vo fore.. bo z toho tri veci su somariny a dve veci su pičoviny, tak ti poviem synak
@tunidlo nebolo , je to len logické vysvetlenie toho, prečo si tu zo mna niektorí jedinci robia prdel namiesto toho, aby sa vyjadrili k téme.... musíš byť domýšlavý aj ty ? Myslel som, že si jeden z tých inteligentnejších.
to s tym justinom bieberom je somarina. Vies kolko ludi pouziva vseliake gifka a videa a chodia takto na chatroulette? obcas vidievam thready so stovkami takych screenshotov. Chod si honit radsej penis jak ego
Dokázala som spraviť par ludi skutocne stastnymi, a to je asi najvecsi uspech, ked vidim, ze ciastocne aj ja som dovodom toho, ze su stastni, ked sa ich oci uprimne usmievaju,maju dobru naladu, zabudnu na vsetky starosti...ked som im dokazala pomoct alebo aspon som sa snazila, viac ma vsak tesi ak som pomohla, ked vravime o hmatatelnych uspechoch novi ludia,par zaujimavych nazorov, snazim sa viac pocuvat druhych, nove nahliadnutie na svet, zmena, ano , ciastocne som ina ako co ja viem pred rokom, napr. uz tak velmi neberiem vazne niektore veci, vdaka comu som odolnejsia psychicky a to, ze ma to tak neubija ako kedysi je pre mna uspech a koniec koncov aj pre druhych, som stastnejsia, a tym aj znesitelnejsia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
4. Mal som podobný kurz a za 20€
3. On vie, že je. Nemusím mu to písať.
2. Ja tiež, niekoľkokrát v hokejbale aj futbale.
1. Ja som presvedčil kamoša aby sa s druhým chalanom bozkávali.
Nepochválim.
a moja legendárna vec: och, ja žiadnu nemám :/
@12pusinka16 ja chcem od vás aby ste sa pochválili ja som len pridal to svoje
Však @12pusinka16 ?
Tak za to... "Ta uznavam"...
2. ešte nikdy som nenapísal na FB status o tom čo som jedol
3. kamaráta som presvedčil o tom že som vyhral milióny a že keď bude večer platiť tak mu hneď ako tie peniaze dostanem vrátim...
4. zažil som Hangover
Bonus: Kamarát si dal opitý vytetovať na lavú polku zadku "Lolita" (len nevie kde)
@antifunebracka pravdupovediac viac by som mu veril toho Biebera ako to s tým lietadlom
Dokázala som spraviť niekoho šťastným. Tak, že mu to bolo vidieť v očiach. Každé slovo, pohyb, úsmev to dokazovalo. To je asi to najlegendárnejšie, na čo som hrdá.
A potom také hlúposti.
Dostala so msa na tú školu.
Dostala som sa do štádia, ke´d niektoré veci vidím dospelejšie, ako moja stariša sestra.
Viem povedať NIE.
Dokázala so msa prihovoriť pár neznámim ľuďom, ktorí ma niečím zaujali.
Naoučila so msa hovoriť prepáč keď je to namieste.
pre mňa sú legendárne.
To som nečakal že je tu tolko suchárov ...
Príjemné spomínanie na stereotypný život prajem
Ale súhlasim , vyhrať nad rakovinou JE legendárne
či niečomu veríš alebo nie nemá žiadnu dôkaznú hodnotu a nemožno z toho vyvodzovať závery a namiesto rozprávania o niekom v tretej osobne by si sa mohol podeliť o niečo legendárne
A nevolal, chytil som ho na 5 sekúnd a stihol som mu napísať you are nooob
1) včera som bol na pivo s Bruce Willisom
2) vyliezol som na Mt.Everest aj s Kylie Minoque na chrbte
3) na jar som si nalepil falošnú bradu a prezliekol sa za Cháru a vyhral Stanley Cup
5) dokázal som vynechať číslo 4
Spokojný?
Ja viem, že som chytil na webke JB , ty mi to neveríš , ani jeden z nás nemá dôkaz , tak nemá zmysel to riešiť slovo VS slovo.
Ako ti to vysvetliť , ked sem napíše 14 ročné dievča , či je tehotná , tak neriešiš či to je fake alebo pravda, vyjadríš sa k téme.
Forum je a vždy bude plné pravdy aj klamstiev a selektovať to a hrať sa na detektíva , ale hlavne OBVINOVAť NIEKOHO, žE KLAME BEZ DôKAZOV , na to forum neslúži
A ak sem chodíš len na to, aby si lidkvidoval debaty iných ludí , tak.... si divný
Dobre ludia píšte legendárne veci a nenechajte sa rušiť ludmi ktorí nemajú gule robiť husté veci.
Ale však @chevro sa vyjadril k téme, napísal, že bol na pivo s Willisom, tak kde je problém?
2. rozrezau som sieťky so zemiakmi v tescu aby boli voľné
3. založiu som si nik na birdzi
4. vyhrabau som sa sam vlastnoklične zo zeme keď som mal 2 roky
5. napisau som ti do fora či si už čisty chujo, keď si zažiu taketo huste veci a chvališ sa nimi vo fore.. bo z toho tri veci su somariny a dve veci su pičoviny, tak ti poviem synak
Aha, takže vzbudiť závisť, to bolo účelom tohto fóra ...
Kto by to teda bol povedal
pokakala som sa v skolke.
povracala sa v kostole.
a tak.
aha, a na stuzkovej som sa rockovo predviedla
inak bieber mi neskutočne pripomína môjho angličtinára...
a moje...
rozjebal som brzdovú páčku hneď na to, ako prišla zo servisu (3x)
vymrštilo ma z ničoho nič z pravej krajnice do protismeru v noci na biku proti autu a totálne nič sa mi nestalo
zrazil som sliepku a nič sa jej nestalo
natočil som ako ježko papa pandravu (na to som obzvlášť hrdý)
@ohavnost odfarbil som si obočie na červeno
a mnoho iného