@luc.ka@2 ja si práve nie som istá, či sú recenzie marketingový ťah a povedala by som, že skôr nie, keďže tam môže napísať ktokoľvek čokoľvek, aj negatívne veci
Greenwashing ma extremne irituje. Niekde bola reklama, tematicky niekde uplne inde, a len tak btw niekto do toho monologu zakrici “klimaticka zmena” a monolog pokracuje dalej. Ze wtf?
na mňa hrozne funguje, keď mi dá niekto niečo zadarmo.. potom mi je to hrozne blbé a mám potrebu si aspoň niečo kúpiť na trhu v mojom hoode býva stánok s cavou a proseccom a videla som tam vždy ľudí piť víno z fancy skleničiek a ten stánok bol nádherne vyzdobený a hovorím si, že chcem tiež.. tak som tam šla a to bol úplný odrb xD žiadnu rozlievanú cavu tam nepredávali, rozlievali to "zadarmo" s tým, že si tam robia promo, natlačia ti vizitku a predstavia ti ich produkty.. no samozrejme, že som odišla s cavou za 30€ ale bola dosť v pohode
sranda, ze etargeting a mejling su dlhodobo najuspesnejsie marketingove nastroje a tu dostali najmenej hlasov. ale mozno prave to potvrdzuje ich rafinovanost
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov