Chcela som, ale kvôli pár zlým skúsenostiam som obmedzila stravovanie mimo domu na minimum... (viď môj blog) keď sa mi nechce variť tak mám vždy po ruke viacero variant polotovarov..
Každopádne mám teraz asi 2-3 podniky, ktoré ma nesklamali a z tých si tak raz za mesiac objednam asi
Akože moja naj reštika zdvihla ceny cestovín z 3e na 6,50 +2e pošta. Mám ich rada, ale milionar zatial nie som, čiže to som obmedzila, ked tie ceny budu zase normálne, tak sa k nim vrátim. Plus využívam mcdrive najčastejšie, inak ked tka si objednáme niečo skôr take bubblewafla, pizza atd
No ale práve som si objednala jedlo zo Soho a zaplatila dokopy 22€ aj s donáškou ale tak predtým som každý deň chodila s kolegami na menucka a stále to oveľa viac ako teraz raz za mesiac si objednat
Iba zopárkrát do roka. Väčšinou si však v čakaní na prípravu ich jedla stihnem aj časovo spraviť svoje jedlo, takže iba keď som vážne zaneprázdnený a nemám čas.
obed si kupujem tu v Raci vzdy z nejakej restiky podla obedoveho menu a priamo do mojich doz,takze aby sa zbytocne neplytvalo plastmi a nie je to ani drahe
teraz skoro vôbec, nakoľko bývam na dedine a doprava je dosť drahá a výber malý keď ale som v meste alebo keď boli otvorené reštiky som zvykla tak raz za týždeň/dva týždne ísť na pizzu alebo cestoviny alebo tak
Ja si objednávam, tak raz za týždeň, keď sa mi vážne nechce variť, alebo mám chuť na niečo špeciálne, čo si nedokážem spraviť sama, takže najčastejšie áziu. Ale keď som s niekým, tak najčastejšie pizzu alebo burger
Zvikol som 1-2x do tyzdna chodit na kebab k turkovi po special super kebab ale uz nepredava T.T Takze len obcas si niekde inde kupim kebab alebo vynimocne pizzu ale najlepsiu pizzu aj tak robim sam XD
objednavam si stale viac, nejak si na to zvykam... ked sa vsetci uz prisposobili donaskovemu systemu, v NR uz aj wolt je, tak som sa namotala na kavy a kolaciky z kaviarni, ani nie denne menucka
Jednu "restiku" mam rad ale ti maju len rozvoz, nad 10e+, sushi, velke porcie co mam problem dojest a jedlo s polievkou pomaly vyjde na 20e takze to raz za cas
Pizzu som mal za minuly rok asi 3-5x, kebab 1x, rozvoz obedu do prace pokial nie je homeoffice, 1-2x za mesiac nejaka vecera.
Najlepsi deal bol aj tak asi na intraku, nejake maso..steak, hranolky, omacka s pivom za 100 kc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Každopádne mám teraz asi 2-3 podniky, ktoré ma nesklamali a z tých si tak raz za mesiac objednam asi
veceru ptm robievam uz ja sama
Pizzu som mal za minuly rok asi 3-5x, kebab 1x, rozvoz obedu do prace pokial nie je homeoffice, 1-2x za mesiac nejaka vecera.
Najlepsi deal bol aj tak asi na intraku, nejake maso..steak, hranolky, omacka s pivom za 100 kc