Za mna teda najma BA. Nechodim moc do takych posh drahych restauracii, takze isto tie top bratislavske nespomeniem, ale za vybornym jedlom a top servisom chodime do Gatto Matto, na najlepsiu pizzu Basilico a La strega, burger z Roxoru alebo Regalu, india z Punjabi dhaba. Vietnam na Mileticke vsetci zboznuju, a akoze fajn je to jedlo, je ho vela, ale ja mam furt pred ocami toho vypaseneho potkana, ktory si tam pobliz daval snack, ked sme tam sli na jedlo preferujem Bamboo snp, a potom este Svadby a kari maju vzdy vyborne kari.
A uplne najluxusnejsia restika, kde som sa ocitla, bola Dida v Crikvenici, citila som sa tam dost dementne popravde, lebo sak prisli sme na plaz a na dovolenku tam speci casnik na pohare, speci casnik na pribory, speci casnik na 25 druhov olivoveho oleja, nadherna terasa v kopcovitom terene s vyhladom na more… akoze krasa, ale nemala som na to pripravenu vecernu robu. A muza ?
piz v milane bola super, casa fiesta v parizi, u nas tusim queen wings robi najvacsie a najlepsie nugetky, ake som jedol (a zdaleka nielen kridla) preqpilo ma, ze v sofii tiez velmi dobre varili skoro vsade, kde som bol
Top v Prahe je určite Café Imperial Zdeňka Pohlreicha - úžasná atmosféra,
ďalšia môže byť Bredovský dvur - tiež zaujímavé prostredie.
Vo Viedni je to určite Heuriger & Vinothek Joseph II. in Schönbrunn, ale tam je väčšina výborných. V Bratislave napr. Gatto Matto Ristorante, v Trnave Forhaus.
Zboznujem podniky, ktore ponukaju craft pivo a ktomu take fajne jedlo, ktore sa hodi prave ku pivu.
VegGo bistro v Ziline, chutovo sa na to chyta maloktora restika v meste. Beervana, na 7 schode ... cakam kedy niekto prinesie nieco nove zaujimave okrem pizze, hranolkov a burgerov. Dalsie restiky nemam take, ze by som tam chcel ist kazdy tyzden, lebo su to topky.. casto je obsluha taka, ze tam nemam chut ist najblizsi rok.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A uplne najluxusnejsia restika, kde som sa ocitla, bola Dida v Crikvenici, citila som sa tam dost dementne popravde, lebo sak prisli sme na plaz a na dovolenku tam speci casnik na pohare, speci casnik na pribory, speci casnik na 25 druhov olivoveho oleja, nadherna terasa v kopcovitom terene s vyhladom na more… akoze krasa, ale nemala som na to pripravenu vecernu robu. A muza ?
Praha: U Regenta, Johnny pizza
ďalšia môže byť Bredovský dvur - tiež zaujímavé prostredie.
Vo Viedni je to určite Heuriger & Vinothek Joseph II. in Schönbrunn, ale tam je väčšina výborných. V Bratislave napr. Gatto Matto Ristorante, v Trnave Forhaus.
VegGo bistro v Ziline, chutovo sa na to chyta maloktora restika v meste. Beervana, na 7 schode ... cakam kedy niekto prinesie nieco nove zaujimave okrem pizze, hranolkov a burgerov. Dalsie restiky nemam take, ze by som tam chcel ist kazdy tyzden, lebo su to topky.. casto je obsluha taka, ze tam nemam chut ist najblizsi rok.