Ja som pracovala vo VŠŽP (spracovanie davok poskytovatelov zdravotnej starostlivosti), pre UNICEF ako administrator projeku (ale realne som tam robila vsetko mozne) a teraz učím na VŠ vramci PhD, tak to tiez ratam akoby za pracu.
Lol, okolo 18 ich bolo asi 5 keď sa počítajú brigády. A neviem, nezaratala som asi všetky, ale toto bude asi pätnáste a držím v ňom zatiaľ rekord - som v ňom najdlhšie - už osemnásty mesiac
Keď rátam aj jednu prácu pred vysokou školou, tak ich bolo 7. Ale asi takmer polovica z robôt boli krátke, niektoré aj iba dni, týždeň alebo 2 týždne. Buď ma to nebavilo alebo mi vystavili príšernú zmluvu s viazanosťou.
@5 keď som bola mladšia, bola som omnoho extrovertnejšia a nevadilo mi často meniť okruh ľudí, aj v súkromí som sa bavila s rôznymi partiami a každý večer som bola s nejakou inou takže v tom období to pre mňa nebolo náročné a práveže som brala ako plus, že sa môžem pozoznamovať s ľuďmi. a hlavne v mnohých tých zamestnaniach (teda hlavne krátkodobých brigádach) som si nemusela zvykať na nič a na nikoho - keď som napríklad robila cez agentúru, dali mi nejakú random robotu, ktorú som proste urobila, skásla peniaze a ďalší raz mi dali robiť niečo úplne iné.. alebo som dosť často robila veci, kde som bola samostatná - napríklad som pracovala v slim salóne, kde som bola vždy sama, robila ultrazvukovú kavitáciu a lymfodrenáž, alebo v kaviarni, kde som tiež bola sama na všetko a zvykala som si iba na štamgastov a veľa rokov som robila v gastre, tam to zvykanie tiež pre mňa nebolo nič ťažké - vždy robíš v podstate to isté, len má všetko nejaké svoje špecifiká, na ktoré som si vždy rýchlo zvykla.
a som si vďačná za to, že som zamladi nazbierala toľko skúseností - určite to u mňa rozvinulo veľkú flexibilitu a teraz keď ma vezmú a hodia na nejaký projekt, tak z toho nemám žiaden stres, pretože som na tento typ zmeny zvyknutá.
Brigady som nepocitala cize asi 4. Zacinala som v call centre ked som mala 15, potom som predavala syry, par liet som robila na družstve pri žatve a posledna brigada bola v obchode pre zvierata … hned po vš som isla na tpp - pracujem na farme s kravkami
ratala som iba brigady,kde som bola dlhsie, tj nie iba par tyzdnov-3 brigady teda, restika,kaviaren a administrativa v prekladatelskej spolocnosti
potom som nastupila este na skole do svojej uplne prvej prace,kde som vystriedala dve pozicie a odtial.po dvoch rokoch som nastupila do terajsej firmy,kde momentalne od januara robim.na svojej tretej pozicii
aaaaa
zabudla som na pisanie clankov pre dromedar..to bola tie v podstate taka online brigada,ktoru by som.mohla robit aj teraz,keby som chcela...takze 6
Ratala som len 3 dlhodobe brigady s normalnou zmluvou, a 2 TPP (pricom ta jedna bola len na mesiac alebo dva, lebo mavali zapnute radio expres a nedalo sa tam existovat, takze normalne by som to asi nepocitala, ale tak zmluvu som mala, do dochodku sa to pocita ?)
@willbebetter@27 no ale tak to bolo vtedy tam frcala nejaka priserna pesnicka od duricu a mne z nej bolo fyzicky nevolno, a kedze isla tak 3x za hodinu, bolo to velmi neprijemne pracovne prostredie
Ale zas je fakt ze aj ta praca sama o sebe nebola ziadne terno, len taka narychlo zohnana, aby som nemusela riesit urad prace a pod ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a som si vďačná za to, že som zamladi nazbierala toľko skúseností - určite to u mňa rozvinulo veľkú flexibilitu a teraz keď ma vezmú a hodia na nejaký projekt, tak z toho nemám žiaden stres, pretože som na tento typ zmeny zvyknutá.
potom som nastupila este na skole do svojej uplne prvej prace,kde som vystriedala dve pozicie a odtial.po dvoch rokoch som nastupila do terajsej firmy,kde momentalne od januara robim.na svojej tretej pozicii
aaaaa
zabudla som na pisanie clankov pre dromedar..to bola tie v podstate taka online brigada,ktoru by som.mohla robit aj teraz,keby som chcela...takze 6
4 dlhodobe brigady (mesiace az roky) a jeden tpp po skole
Jedna firma tri roky tri pozicie, teraz druha firma stvrty rok tretia pozicia
TPP len jedno
- Preco si odtial odisla?
- Aaale furt mali zapnute radio Expres, co ti poviem
Ale zas je fakt ze aj ta praca sama o sebe nebola ziadne terno, len taka narychlo zohnana, aby som nemusela riesit urad prace a pod ?