bežne ludia vedia ake maju iq? ... alebo len podla jedneho testu ktory si spravili a pritom iny dalsi im vide uplne inak a dalsi zase inak a dalsi zase a zase... ale staci ten jeden vacsinou...
neviem ake a nezaujima ma to, myslim, že je to neobjektivne.
@wistingher
Nám ich robili v škole. Škola nám ponúkla nejaké psychologické testovanie z čoho nám mali zistiť načo sa hodíme a súčasťou toho bol aj IQ test. Keďže to bolo počas vyučovania, tak sa na to dala skoro celá trieda.
A ešte som bol na Mensa testovaní, keď som riešil prihlášky na VŠ, lebo dobrý výsledok by znamenal, že nemusím robiť prijímačky.
@papver vďaka za námet do článku, a kedysi som sa vyjadril (k téme) že nie je dôležité či máš iq génia, alebo retarda, dôležité v živote je EQ, o ktorom sa prakticky nehovorí. na googli sa dozvieš, čo je EQ. podobne ako psychotesty, aj také, ktoré som absolvoval, keď som šiel na vysokú majú v podstate nulovú výpovednú hodnotu. proste nezmysly totálne. o ničom. nepodstatné.
Bolo mi povedane ze patrim medzi 1% najinteligentjenjsich na tejto planete (mensa) ale @Vreskot000 ma pravdu vysoke IQ ti zaruci iba logicke myslenie a mozno ze sa vie clovek pozriet na vec z viacerych uhlov inak v zivote je skor dolezite EQ
Nemôžem hlasovať. Chýba pre mňa špeciálna výnimočná možnosť pretože som výnimočná inteligencia Birdzu, ale samozrejme, ak sa ma tu niečo dotkne, budem sa hádať ako malé decko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
neviem ake a nezaujima ma to, myslim, že je to neobjektivne.
Nám ich robili v škole. Škola nám ponúkla nejaké psychologické testovanie z čoho nám mali zistiť načo sa hodíme a súčasťou toho bol aj IQ test. Keďže to bolo počas vyučovania, tak sa na to dala skoro celá trieda.
A ešte som bol na Mensa testovaní, keď som riešil prihlášky na VŠ, lebo dobrý výsledok by znamenal, že nemusím robiť prijímačky.