Jastraba krahulca, asi 200 hrdličiek, 50 - 100ks sýkoriek, asi 6ks drozdov ak sa nebijú, ježkov, potkanov...a veľa ďalších vonkajších zvieratiek + strašilky, pakobylky, slimáky, 4 akváriá, roztoče samozrejme, pavúky, v každej izbe (len neviem presne koľko ich je) ucholakov, švehly, zazimované babôčky v pivnici, lienky, susedovho kocúra, vrabcov a lastovičky, ktorým som montoval hniezda...a veľa iného ako užovky, slepúchov, jašterice....
@tangerina Ale veď hlodavce su cicavce. Takže možnosť "iné cicavce".
Ľudia, všetky hlodavce, králiky a iné malé chlpaté potvory sú "iné cicavce". Som myslela, že to nemusím rozpisovat, ale teraz vidim, ze som mala :/ Aspoň že tie plazy som rozpisala
@majmarad Ja som aj práve na teba myslela, keď som zakladala túto anketu
@autistik Z tohoto dôvodu som aj napísala, že "teráriové" bezstavovce, aby bolo jasné, že myslím tie "chovné" Ale tak v zásade je to jedn Ja keďže mám na roztoče alergiu a z pavúkov a väčšiny článkonožcov panický strach, tak sa voči nim snažím všemožne zabezpečovať
Ďakujem vám všetkým moc za hlasy! Najviac ma asi prekvapilo a milo potešilo, že takmer až 20 percent hlasujúcich má psíka Resp. až 30 percent má buď psa alebo mačku. A len dvaja ľudia nemali nikdy žiadne zvieratko.
mal som kedysi, davno - korytnačku, a asi 3x škrečkov - džungarsky, roborovsky, sýrsky
... teraz mame na chalupe 3 mačky a kocúra Miša s nimi sa občas pomojkam
No a ku mne... Ja som mala králika, potom ďalšieho králika, potom vodné korytnačky veľa rokov a aktuálne mám už takmer 15 rokov psíka. A v budúcnosti chcem určite zostať pri psoch Psy sú moja srdcovka najväčšia, sú to úžasné stvorenia! Ale možno raz aj potkaníky (vo veľmi dlhom časovom horizonte, heh)
@darkestangel mať mačku a psa v jednom byte/dome je podľa mňa choré... to sú typy zvierat, ktoré sa väčšinou medzi sebou neznesú... ale zase závisí aj od rasy, hlavne u psov, ale celkovo je to na hlavu, nuž 100 ľudí, 100 chutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
No a ja mam psíka a v minulosti som chovala 2 králiky (po sebe) a 2 vodné korytnačky (naraz)
mám dvoch bernských salašníckych psov a dve degu
Ľudia, všetky hlodavce, králiky a iné malé chlpaté potvory sú "iné cicavce". Som myslela, že to nemusím rozpisovat, ale teraz vidim, ze som mala :/ Aspoň že tie plazy som rozpisala
@autistik Z tohoto dôvodu som aj napísala, že "teráriové" bezstavovce, aby bolo jasné, že myslím tie "chovné" Ale tak v zásade je to jedn Ja keďže mám na roztoče alergiu a z pavúkov a väčšiny článkonožcov panický strach, tak sa voči nim snažím všemožne zabezpečovať
kocúr Rúfus
užovka červená Oliver
dve agamy Gandalf a Robur
leguán zelený Michalescu
potkan Damián
a mali sme ešte huskyho Aishu
... teraz mame na chalupe 3 mačky a kocúra Miša s nimi sa občas pomojkam
@staphylococcus jéj, aké zlatíčko!