Len ma to zaujíma, lebo teraz si vlastne chcem kúpiť nové, ale keď ja strašne chcem také, čo majú ten remienok poskladaný z tých kúskov kovu a neviem, či by som si vedel predstaviť nosiť práve takéto, lebo mi nejak asi ťahajú chĺpky na ruke, ale keď ja ch
mám Casio G-shock 9300 Mudman, a Invicta Venom 0360 Reserve - Casio mám na bežné nosenie a šport, Invicty keď idem do spoločnosti...osobne sa mi kovové remienky nejako extra nepáčia, pretože také hodinky má každý, ja hľadám jedinečnosť...
Donedávna som mal Tagy Carrery s bielym cifrom, tie boli fakt nádherné, vymenil som za Omegy. Vždy som mal na hodinkách len remienok, kovové sa mi nikdy nepáčili a nie je mi to príjemné. Navyše aligátor je exkluzívnejší.
Kamarát mal s kovovým ťahom podobný problém ako spomínaš, trhalo mu to chlpy, ale to boli casio, takže...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Kamarát mal s kovovým ťahom podobný problém ako spomínaš, trhalo mu to chlpy, ale to boli casio, takže...