priamo spomienka to nieje, ale rodicia mi vraveli ako som sedela na tej vysokej detskej stolicke a spadla som priamo na radiator a predne dva zuby(moje prve zubky!!) sa mi zaryli do dasňa
Najhoršia asi keď som dostala kovovou konštrukciou hojdačky po lebeni a tá najkrajšia...keď sme so susedkou kočíkovali bábiky a kradli mamám topánky na opätku a ešte s jednou kamarátkou keĎ sme si plánovali stanovačku skoro sme už stanovali..len mamy ako si nedovolili
mám samé pekné tak poviem asi najhoší čo som zažila..ked namňa ako 2-3ročnú segra zvalila živú jedličku čo sme mali ako vian. stromček to si tak živo pamätám..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A najkrajšia spomienka je, ked dedovi vypadli umelé zuby do mojej torty k tretím narodinám
jooj ale toho je este viaac
Najhoršia asi keď som dostala kovovou konštrukciou hojdačky po lebeni a tá najkrajšia...keď sme so susedkou kočíkovali bábiky a kradli mamám topánky na opätku a ešte s jednou kamarátkou keĎ sme si plánovali stanovačku skoro sme už stanovali..len mamy ako si nedovolili
a najkrajšia nwm .. asi výlet do talianskych alp a strávené vianoce tam
a najhoršie viem, ale nepoviem, netreba to zbytočne vyťahovať
-My vymeníme tú chorú kuku za tú zdravú.
-Ty budeš orol.Nie, žiadny orol, ty budeš prasa!
-Prasa1 tu prasa2, vzduch je čistý.
alebo keď sme obkreslili na chodbe kamoša, dali sme tam kečup. dlho sa potom ešte po paneláku šírilo, že na 6. poschodí zabíjali.
na tie zlé nechcem už ani myslieť.
alebo som hodila po druhom bratovi pravítko. ktorému sa našťastie uhol.. a rozťala som ním kvet... a skoro rozbila okno ale to je detail...
a v škôlke keď ma chlapci naháňali po dvore som sa zastavila pri učiteľke a vravím jej " oni ma naháňajú" a ona na to " tak čo bežíš"
a ešte keď som sa hrala s imaginárnymi priateľmi.
vlastne, celé detstvo som prežila s babkou a dedkom. milujem ich.
ja nemam ziadne spomienky vsetky mi zmizli z hlavy po nadmernom uzivani alkoholu asi