Kam pôjdete na dovolenku co budete robiť keď budete mat v práci voľno alebo po skúškach /cez prázdniny? Chystáte sa niekam? Idete niečo prerábať? Ako sa chystáte prežiť leto? Turá? Dovolenka? Kúpalisko? More? Bazén? (nech sa trosku naladíme na leto )
No kedze som konecne vcera kupil novy bicykel po tom co mi ten pred tym ukradli, tak vela casu budu cyklotury + tury. Mam v plane Cyprus v auguste, ale to sa este uvidi aka bude situacia vo svete a aka bude chut. Nejake prerabky na byte sa urcite este najdu kedze to robim asi nonstop.
Planujem ist hikeovat na par dni po Slovensku, potom v auguste dvojtyzdnovy hike vo francuzskych alpach a v septembri by som chcek ist hikeovat na Tenerife a vyliezt na miestny vulkan
Nastúpim do novej práce, ktorá mi počas týždňa zaberie čas od rána do večera. Cez víkendy by som rada realizovala nejaké menšie výlety po slovenských a českých hradoch.
Grilovať na záhradke, veľkolepá oslava maminych okruhlych narodenín a zakončenie leta na Cypre
Ešte ak vyjde čas tak by som chcela ísť do krakowa na pár dní
Chystám sa iba prežiť leto a neumreť od tepla takže ho strávim iba schovávaním sa pred slnkom a hladaním klimatizácie a kúpalisko tu poblíž ani tento rok neotvoria takže sa asi ani neokúpem leto jak má byť :S
ucit sa, zostatnicovat, dva tyzdne byt na svk a chcela by som ist kempovat, ale stavim sa, ze nebude s kym, a potom by som dalsi tyzden mala odist do ineho statu uz pracovat
Musím ísť ešte do Čiech do konca júla odpracovať si asi 9 smien a potom už sa asi začnem učiť na štátnicu v októbri. A budem len leňošiť pred telkou, spať, sledovať seriály a oddychovať najviac jak viem.
Co najviac vonku kym je pekne, turistika, stanovanie, bike, random tripy autom, neskor podla situacie niekde do zahranicia blizko. Z roboty dam viac volno.
Nemam plany ani som nemal ziadne plany na leto nikdy. S vynimkami ked bola nejaka akcia, podujatie. Teraz nie je nič moc také, takže 99% doma za pc, lebo alergia... strašné teplo... ... Vo filme by si taketo "posledne studentske leto uzivali asi niekde na fontane s alkoholom
@clarise no budem v novej, nakoniec sa ozval az teraz v júni ten z toho družstva, čo som bol v januári na osobnom pohovore, že mal by o mňa záujem ...to je dobre, ale dnes som cez baby ekonómky zistil, že predtým tam zobral nejakú, ale tá ževraj otehotnela (divné, neviem čo robila , že teda na tú pozíciu nemá nikoho ...tak super, dnes som podpísal zmluvu, zajtra idem na úrad zaniesť a od štvrtka robím ...mňou si aspoň môže byť istý, že ja mu neotehotniem, tak môže mať o strach menej
Brigáda, troška cestovania a turistiky (hlavne po Slovensku), čo najviac času chcem stráviť s kamarátmi a vzdialenejšou rodinou. A k tomu mám zoznam songov, ktoré sa chcem naučiť zahrať a filmov, ktoré chcem vidieť... možno sa dokopem aj k písaniu bakalárky. Myslím, že to bude super leto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Plan na cele leto je jeden vikend na chate s kolegami. Inak zatial neviem.
Ešte ak vyjde čas tak by som chcela ísť do krakowa na pár dní
akurat este neviem presne ako, ale urcite sa to podari
» bit.ly/2BjWwoX...
» bit.ly/3ilzVZB...
» bit.ly/2ZpORxj...
» bit.ly/3giuPvy...