Naposledy som minula asi štvrtinu inhalátora pre astmatikov a revízorka sa ma pýtala, či som ok :/
Poučenie: nenechávajte Nárazu cestovať vlakom bez dozoru po 36 hodinách bez spánku, cca toľko bez jedla a dvoch hodinách potom, čo jej prestanú účinkovať lieky.
Keď som minule išla do Košíc, tak oproti mne sedel jeden chlapík, ktorý bol strašne desne oblečený (taký ten štýl, že ponožky po kolená, k tomu sandále, nohavice až po krk atď.) a vyzeral ÚPLNE ako ten "kanibal z Kysaku". A ten vlak ešte aj do toho Kysaku šiel. A celú cestu po mne hľadel a ešte k tomu tak divne
nic extra...jeden typek mi povedal dost silny pribeh o holke za ktorou cestoval z BA do humenneho lebo chystali svadbu...no a jedna slecna pustila potkana v kupe a pobehoval kade tade aj kumne prisiel bolo to mile...a tak rozne bolo toho dost
my sme raz cestovali vlakom vo vozni v ktorom boli nejaké problémy s elektrikou a keď sme vyšli z kupé a presúvali sa s veľkými batohmi uličkou k dverám von, dva krát ma privreli dvere (ja pred dverami, batoh za dverami) a nedokázala som sa vyslobodiť keďže som nedočiahla na otvárací gombík
a nejaký ujo za mnou mi ako útechu hovorí: to je v pohode, jednému to utrhlo hlavu
@kolini toho casu som bola bohuzial zadana ale kebyze nie som iste by som neodolala ponukam ze mi idu ukazat vlaky ktore sa postupne stupnovali az do toho ze ci s nimi (teda s jednym z nich nejdem na hajzel
Nič take len minule si nejake 2piče zo žiliny (matka dcera) k upili miestenky do olomouca 3 aa bol plny vlak a na jedno miesto dali mačku revizorka doniesla normalne cestovný ten pravidlá cestovne a tam stalo že obsadzovať sa sedadlo može len ludmi a že ak neni obsadené može tam sediet kto chce a tie piče ponej rozblakovaly
Ja som sa smial Potom taky mamvpičista im nadal pustili sa donho
Asi dosť.. Ale raz som bola hrozne ale hrozne opitá, mala som asi 15 a do kupáku si ku mne prisadla nejaká tetka, vytiahla ihlice a začala štrikovať.. No a ja som hodila tyčku (v tom kupáku), tak ona chúďa tie ihlice zbalila a išla preč, ale ja som si myslela že už sa vystupuje keď sa postavila, tak som sa postavila a išla som za ňou a ona uplne vydesená predomnou utekala po tom vlaku.. A ďalej si už nepamätám, ani jak som vystúpila
Spolužiačke sa strašne zapáčil chalnisko, čo s nami sedel v kupéčku. A vystupoval zrovna tam, kde my. Ona, snažiac sa ho zaujať, otvorila dvere na vozni. Lenže si nevšimla, že vlak ešte nestojí, tak sa zdrbala zo schodov na nástupište Neviete si predstaviť, aká bola červená, keď ten chalan podišiel k nej a spýtal sa jej, či je ok
raz som sa dala do reci s jednym chalanom a zistila som ze mame spolocneho znameho a pootm o par mesiacov som robila na jednom festivale dobrovolnicku a zrazu ma zastavi jedne chalan ze ved ja ta poznam.... inokedy zas som sla vlakom a jeden ujo tam nadaval na politikov a ako on chodil do skoly s carnogurskym a podone a ze sa rozviedol so zenou ktora vyprazila rezne a kym on bol na tyzdnovke tak ona ich skryla v komore za muku a ked sa on vratil po tyzdni tak to tam smrdelo a potom este hovoril ze raz si vzala noz vysla na balkon a ze vravi ze ja som asi na zeny ja sa asi zabijem.... tak to bolo ze konec vtedy alebo raz sme sli vlakom do talianska a bolo strasne teplo klima nefungovala tak sme si otvorili okno prisiel sprievodca a povedal ze to mame zatvorit lebo ze to preto nefunguje klima tak sme okno zavreli potom si k nam prisadol jeden talian a on otvoril okno a prisiel sprevodca a uz akoze nahnevane nam zacal ze preco sme to otvorili a pdobne a vtedy na neho vyletel ten talian ze co si to dovoluje na turistov a podobne ze to on otvoril to okno a tak nakrical na otho sprievodcu ze ten sa len zdekoval tak rychlo ako vedel a este vselico by som vedela rozpravat
raz som šiel za starými rodičmi vlakom a v žiari si ku nám prisadla taká pani s mužom a ona mi začala ukazovať rodinný album, fotky v ňom DDD. Ja som bol nahnevaný lebo som sa chcel pozerať z okna, počúvať hudbu a nie pozerať ako vyzerajú jej vnúčatá! Jej muž bol po celý čas ticho a zdalo sa mi, že so mnou súcitil DD
Bol som vo vlaku smerom na Žilinu a v tom kamoš v kupé začne vyťahovať časák Playboy a v tom sa postaví cudzia pani možno mala takých max 35r 2ky kozy pekná celkom , a vytrhla mu ten časák z ruky on na ňu tak kukal jak .. a hodila ho von cez okno rovno na cestu kde prechádzali policajti obchôdzkári a videl som ako si ho zobrali začali listovať a šli ďalej
keď sa na rýchliku pokazili dvere a ja v plnej rýchlosti som si tam sedel na schodíkoch a užíval si to alebo keď nám obsadili dajaký chorváti miesta a už už sme sa išli byť no nakoniec sme skončili pri slivovičke
alebo keď nám sprievodca zamkol wecká tak z recesie ľudia si uľavovali na chodbu
Sadli sme si s kamoškou do kupéčka kde bol jeden chlap...A zrazu v tom kupéčku začala vyhrávať taká pohrebná hudba...Ja s kamoškou sme začali hľadať repráky vo vlaku,že odkiaľ to hrá...Nakoniec to bol kamarátkin telefón...
keď som cestovala do čiech s brachom a fotrom a boli sme asi niekde pri brne tak tí dvaja exoti zaspali a tak som ostala sama v kupečku-prisadol si k nám taký hnusný starý chlpatý dedko a začal vyplazovať na mňa jazyk a žmurkať... myslela som, že sa poblujem !!
My sme mali s kamaratmi zo SŠ vela vlakovych zazitkov. Skoro kazde rano nam niekto nadaval lebo nas bolo vela a hucali sme. Raz sa kamoska stazovala,ze ovlada velmi dobre matiku ale slovinu nie a ze si nevie zapamatat ziadneho autora. Opat to bolo nahlas a vsetci sa do nas pustili. -drzte uz hubu-ludia si chcu pospat este a vy tu hucite -nikto nechce vediet,ze si taka tupa, ze sa nevies naucit Stura nebolo nam vsetko jedno...
Raz cigáni zobrali ten mikrofón ktorým sa hovorí do všetkých vozňov veď viete, začali do toho blákať a zrazu len taký brutál hrubý hlas v pozadí že "NAJEBEM VÁM ?!" celý vlak do újebu
až na to, že mám šťastie na úchylov, ktorí na mňa celú cestu čumia, ani moc nič . ale minule na mňa bez prestania civela žena, to som sa najprv 10 minút nenápadne obzerala, že čo mám kde odopnuté/zašpinené/hocičo a potom som len radšej pozerala von z okna
aale vlastne, mám aj príjemný zážitok. išla som v kupé s rodinkou hluchonemých, mama aj otec, len malý, asi 10ročný syn počul. boli strašne milí, a chalan ma učil znakovú reč
v poslednej dobe celkom pravidelne cestujem rychlikom... no.. hm...
raz mi bol ostrasne vtipne ked som nei schvalne pocuvala rozhovor jednej starej pani a mladeho otecka. poznali sa a typek jej rozpravla na ake hry sa hrava s detmi. ja so mmala co robit aby som nevyprskla v rehot..
Taká milá,.. keď ... takí dvaja žena a muž v stredných rokoch zrejme nie celko mdobre ekonomicky zabezpečení chceli aby sme ich odfotili. boli takí zlatí.. a zamilovaní...
Z poslednej cesty vlakom... prisadli su ku mne dvaja nie vobec zle vyzerajuci chalani a ta cesta bola fakt že.. hm... velice príjemná Nie som zvyknutá na moc komplimentov a jeden z nich mi obzvlášť dával určité veci najavo
So mnou sa chcela odfotiť tlupa počernejších spoluobčanov a kedže som šiel sám a ich bolo veľmi véľa, pristal som na ich ponuku a fotil sa s nimi dovtedy, kým nevystúpili...
A potom ešte čo si teraz spomeniem, raz ráno ma chytila strašná sračka, nikde nebolo funkčné wc tak akonáhle zastavil vlak, odstrčil som všetky staré babky od dverí, napchal sa na hajzlík a vysral sa z podoby ešte na stanici, lebo by som asi vyradil z prevádzky celú trať
Njahorší zážitok vo vlaku... a pritom som sa potom skoro docikal od smiechu, spätne...
Najprv zmätené xichty a šomrajúce babizne, že kam sa ja trepem, ja hulvát... (pritom som jasne hlasno zakričal: "Pustite ma, lebo sa poserem!")
Potom samotný akt v nechutnom wc vo vlaku, ktorý stál v stanici a všade okolo ľudia... nehovorím o detailoch toho všetkého a o poznámkach svojich spolucestujúcich
A TÁ HANBA! Keď som si šiel sadnúť... Spotený, biely ako stena, so závanom toho vzduchu, ale spokojný, že sa nič horšie nestalo
raz som sla odprevadit kamaratku na vlak a na stanici bol s nami iba jeden dedko..kamaratka mi potom porozpravala ze si k nej prisadol do kupe. zacal riesit ze on je alternativny lekar, ze ja mam udajne problemy s mocovymi cestami a ona nejake vnutorne zapaly, ze na to by dobre pomohla masaz prs. ze bezproblemov a dokonca zadarmo dostane nazornu ukazku aj hned ked bude chciet...
Som išla s bratom od babky a boli sme v kupé s takou "veľmi sympatickou dievčinou" a v strede bol taký obrovský kufor. A nevedeli sme koho je. V polke cesty sme zistili, že je jej a tak sme začali medzi sebou mať poznámky ako "To je ale nechutný kufor, koho tak môže byť. Hnusný kufor nech vypadne"
No ja som šiel vlakom a otovorim si okienko a kukam a kukam zrazu moja sestrenica ze poj sem a asi o sekundu ako som dal hlavu prec tak asi 30cm od vlaku stlp
@H8U ty si to počula už asi 100 krát.... No ja osobne som vystúpila v poli... vlak zastavil moje instruktaze zneli tak ze mam vystupit hned jak vlak zastavi.. a on zastavil proste medzi dvomi mestami (dedinami) tak som vystupila predomnou stado krav 3 metrova jama a plny vagon ludi ktory skoro z neho vypadli ked ma zbadali.. tak som slapala asi 4 kilometre pesi bez telefonu na stanicu... odtial dalsie 4 km do dalsej dediny cize parada... a zabudla som ze som poceste stretala vlak tak som musela skocit do tej trojmetrovej jamy... ach jaaj !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Poučenie: nenechávajte Nárazu cestovať vlakom bez dozoru po 36 hodinách bez spánku, cca toľko bez jedla a dvoch hodinách potom, čo jej prestanú účinkovať lieky.
...alebo pár krát sa mi podarilo nastúpiť do zlého vlaku...
a nejaký ujo za mnou mi ako útechu hovorí: to je v pohode, jednému to utrhlo hlavu
Ja som sa smial Potom taky mamvpičista im nadal pustili sa donho
piče žilinské
chudak, musi mat na mna dobre spomienky
xD
alebo keď nám sprievodca zamkol wecká tak z recesie ľudia si uľavovali na chodbu
aale vlastne, mám aj príjemný zážitok. išla som v kupé s rodinkou hluchonemých, mama aj otec, len malý, asi 10ročný syn počul. boli strašne milí, a chalan ma učil znakovú reč
raz mi bol ostrasne vtipne ked som nei schvalne pocuvala rozhovor jednej starej pani a mladeho otecka. poznali sa a typek jej rozpravla na ake hry sa hrava s detmi. ja so mmala co robit aby som nevyprskla v rehot..
Taká milá,.. keď ... takí dvaja žena a muž v stredných rokoch zrejme nie celko mdobre ekonomicky zabezpečení chceli aby sme ich odfotili. boli takí zlatí.. a zamilovaní...
Z poslednej cesty vlakom... prisadli su ku mne dvaja nie vobec zle vyzerajuci chalani a ta cesta bola fakt že.. hm... velice príjemná Nie som zvyknutá na moc komplimentov a jeden z nich mi obzvlášť dával určité veci najavo
A potom ešte čo si teraz spomeniem, raz ráno ma chytila strašná sračka, nikde nebolo funkčné wc tak akonáhle zastavil vlak, odstrčil som všetky staré babky od dverí, napchal sa na hajzlík a vysral sa z podoby ešte na stanici, lebo by som asi vyradil z prevádzky celú trať
Njahorší zážitok vo vlaku... a pritom som sa potom skoro docikal od smiechu, spätne...
Najprv zmätené xichty a šomrajúce babizne, že kam sa ja trepem, ja hulvát... (pritom som jasne hlasno zakričal: "Pustite ma, lebo sa poserem!")
Potom samotný akt v nechutnom wc vo vlaku, ktorý stál v stanici a všade okolo ľudia... nehovorím o detailoch toho všetkého a o poznámkach svojich spolucestujúcich
A TÁ HANBA! Keď som si šiel sadnúť... Spotený, biely ako stena, so závanom toho vzduchu, ale spokojný, že sa nič horšie nestalo
Fakt!
Neviem či je to príbeh, ale tak pamätám si to